reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Majdaczku robisz bhcg czy hcg z krwi? Bo to jest różnica. Bhcg jest dokładniejsze, wydaje mi się ze wynik powyżej 10 w wielu laboratoriach oznacza ciaze;) ale każdy organizm jest inny i przyrost jest indywidualny.
Co do hcg, jest to test ciazowy z krwi, u mnie w laboratorium, w którym robilam wykrywa stezenie dopiero powyżej 20ml/U, wiec prawie tak samo jak testy i jest mniej miarodajna jak bhcg i hcg najlepiej robić w dniu spodziewanej @.

Hej, gin mi nic nie powiedział orpócz tego, żeby zrobić betę. Dał mi jednak skierowanie na bhcg a ja rano robiłam samo hcg. Więc będę miała dwa źródła i badania.

Majdaczek - a ja taką stronę znalazłam Normy bHCG i HCG .Kurcze do tej 18 to jak wieczność...

A mam dzwonić do gina jak będę miała wynik bety ponad 20. Bo to ma oznaczać ciążę.

No ja wiem, wiem, ale dopóki nie zobaczę serca to nie będę spokojna :P

Beata, dzisiaj jestem w 28 dniu cyklu, pierwszy cień, cienia, cienia wyszedł w 22 dc, a bladzioch wyszedł w sumie w 24 dc ;) Też kupiłam 2 dodatkowe testy xD
Jutro sikam bo się wykańczam nerwowo, chociaż jak cycki bolą i zgaga jest to pewnie póki co jest ok :P

Lisica, noo, jest dobrze jak temperatura rośnie :)

Majdaczek, nawet na tych testach wszędzie piszą, że jaśniejsza kreska to też pozytywny test i oznacza ciążę! Także na ten moment jesteśmy w ciąży, a co będzie później to już zupełnie inna kwestia..

Jussastar, daj koniecznie znać co i jak!!

Mąż mi nie pozwala robić bety :( Bo wie, ze nawet jak będzie przyrastać z wtorku na czwartek, to ja i tak w piątek będę znowu przeżywać, że może własnie zaczęła spadać :P

I jeszcze co do kresek - wczoraj Wam mówiłam, zrobiłam z porannego sika - blady bladzioch, zrobiłam o 11 po dużej herbacie (z tej samej firmy!) - widoczna krecha... Także odcieniami kresek nie ma się co za bardzo przejmować ;)

grubson Ja mam zamiar zrobić betę, ale tylko raz, żeby być choć trochę pewna, że to naprawdę ciąża, a nie jakieś moje urojenia. Powtarzać raczej nie będę.

jussastar trzymam mocno kciuki za Twój wynik!!!!!!!!!!!!!!!

Zastanawiam się, czy dzisiaj u mnie to jeszcze nie za wcześnie na zrobienie bety?
Mam 27dc przy 31, mam jeszcze 5 dni do spodziewanej @, ok. 9 dpo. Jak sądzicie?

Aschlle co z Tobą?

Ostatnia edycja:
Majdaczek, no co Ty, nigdy nie jest za wcześnie na betę :D:D

A ja, głupia, znowu nasikałam, na test już ten mniej czuły (25), siki były normalnie białe bo tyle wypiłam, a krecha i tak jest :):):)

Majdaczek - ja tez powtarzać nie będę bo jutro wyjeżdżam nad morze. Ale chociaż chcę mieć pewność :) Moim zdaniem skoro sikańce wychodzą pozytywne to nie za wcześnie. Przecież beta jest dokładniejsza!!!.
Grubson - no właśnie, z tymi odcieniami to nie ma co się faktycznie przejmować. Ważne, że są!! :-) szalejesz z tymi testami. Ja już nie robię, nawet nie kupiłam i czekam na betę :D

Happymmum - dzięki :) co chwilę wchodzę na stronę i sprawdzam, czy są wyniki. Muszę sie zacząć pakować a jakoś nie w głowie mi wyjazd.

Tak Wam pięknie wychodzą te testy, że aż mnie kusi, żeby sama zrobić!! Ale boję się, że to za wcześnie. Dziś mój 30 dc, ale owulacja była prawdopodobnie dopiero w 22 dc, więc krecha może jeszcze nie wyjść, chyba nie ma sensu się stresować. Zamierzam wytrzymać do soboty. Oby do tego czasu @ nie przylazła, bo mam straszne bóle, jak podczas @.

Miłego dnia, zmykam do pracy!

reklama
grubson to super wieści!!!!!!!!!

Kobiety to mają przekichane, ciągle w nerwach :) Przez ostatnie miesiące ciągle się denerwowałam, żeby zobaczyć II kreseczki, potem się denerwowałam, że ich nie ma, a teraz jak już je mam to denerwuję się, czy naprawdę tam są i czy coś się nie zmieni, i czy czasem coś mi się nie wydaje. Masakra jakaś! :)

niemartwsie a na kiedy masz termin @?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry