reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Gratuluję wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki niektórych z Was! Mnie nadal nie bolą piersi, a już 21 dc. Zawsze bolą od 16 dc. Wkręcam sobie, że to coś oznacza, ale pewnie nie... :/ Temperaturę miałam wyższą w dniu przewidywanej owulacji, czyli 15 dc, a potem spadła i od paru dni utrzymuje się na takim samym poziomie... To chyba niedobrze? Miłego wtorku dziewczyny :)

reklama
majdaczek14, no dzisiejszy teścik piękna kreska, na pewno masz fasolkęęę !!! :)

Ja testuję w czwartek, bo mamy robić u nas imprezę i wszyscy 'każą' mi pić, nie przetłumaczysz im, a nie chce mi się non stop gadać, że nie chcę i już.. dlatego chcę wiedzieć i jak coś to dam z tych nerw :P po tylu m-cach nie wypicia nawet redds'a ;p

Dziękuję Wam dziewczyny. Ja jak na razie w to nie wierzę i chyba długo nie uwierzę. Muszę chyba mieć wszystko udokumentowane, żeby w to uwierzyć. Jak na razie to dręczą mnie myśli, że to wszystko nie prawda i następny test nie pokaże niczego, denerwuję się dzisiejszą betą. Wyniki będą pewnie dopiero jutro, bo pojadę na nią dopiero po południu. Ale nerwy. Jak przeczytałam Wasze posty, to łzy mi popłynęły, ale Ja głupia jestem...

majdaczek14 naprawdę kobieto ciesz się, że wyskakują kreseczki!!!! Bo ja o tym widoku tak marzę, bo nigdy go nie widziałam na żywo!
Kochana ja mam jakoś w 10.08 w niedzielę, choć u mnie to różnie, może być nawet i jutro.

mam pytanko do dziewczyn robiących betę, chyba nie będę jej powtarzać, bo nie chce się jeszcze bardziej denerwować, jeżeli dzisiaj jestem 5 dni przed spodziewaną @ 27dc, to mniej więcej jaką powinnam mieć będę zakładając, że jestem w ciąży?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry