reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Nie ma co się cieszyć jeszcze. Jutro może spaść.

Jakie macie plany na dziś? Mnie czeka dentysta, na szczęście nie ja zasiądę na tronie :-D oby moje dziecko było tak grzeczne jak ostatnio.

Witam,
Aschlee, odezwij się? Martwimy się! Coś się stało? Czy nie udało się z || ?? Nie ma Cię tyle czasu na forum, odezwij się do nas!

Jusastar, GRATULUJĘ! Dbaj o siebie i fasolka;)

Coraz więcej staraczek widzi || kreseczki, oby dalej trwał na forum taki piękny "wysyp" :)

Beata, za długi czas, w testach po takim czasie zachodzą różne reakcje chemiczne.
Życzę Ci pozytywnego testu;)

Lisica, myślałam że mniej więcej wiesz w jakich dniach może przyjść @.3 mam &&&&&&& ;)

Wyliczylam sobie i spóźnia mi się 3dni, mam nadzieje ze dziś przyjdzie @, brzucho mnie boli.

Dziewczyny 3 mam za Was Wszystkie, ogromne kciuki:)

Witam dziewczyny :)
U nas pochmurnie, pewnie będzie padać, albo znowu jakaś burza.

jussastar wielkie gratulacje, wiedziałam, że w końcu Ci się uda i, że wrócisz do nas z II kreseczkami.

Ja postanowiłam dzisiaj powtórzyć test, niestety w kolejnych aptekach nie dostałam testu o czułości 10, więc ratuję się tylko takimi o czułości 25. Zrobiłam pierwszy innej firmy niż wczoraj i trochę się załamałam, bo na początku nie było nic, a potem wyszła ledwo widoczny bladzioch. Załamało mnie to trochę, bo wczoraj na innym teście był bardziej widoczny. Ale postanowiłam zrobić jeszcze jeden, tej samej firmy co wczoraj i jak na moje oko to bladzioch jest bardziej wyraźny. Już mam mętlik w głowie. Nie wiem, może to sobie wszystko wmawiam, ale te testy robiłam przez 3 ostatnie miesiące i nawet w dniu spodziewanej @ nie było nawet cienia bladziocha. Dwa cykle temu zrobiłam nawet kilka dni po @, bo jakaś taka dziwna mi się wydawała i wtedy też nie było nic. Od razu mówię, że lecę dzisiaj po pracy na betę :) ale denerwuję się strasznie.

Test z wczoraj
Zobacz załącznik 637298

Test z dzisiaj
IMG_8017.jpgIMG_8020.jpg

Załączniki

• IMG_8017.jpg
    IMG_8017.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_8020.jpg
    IMG_8020.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Dominika wstępnie obstawiam 15.08, jeśli owu była tak jak przypuszczam ;) pożyjemy zobaczymy.

Majdaczek to normalne że testy innych firm się różnią ;) trzymam kciuki za betę.

Majdaczku jak juz to rob testy tej samej firmy, bo tak jak Lisica pisze rozne testy moga dawac inne wyniki, a ja widze ze u Ciebie ta druga kreska juz jest wyrazniejsza i glowa do gory !!! , lec na bete i chwal sie wynikiem :D

Hej. Ja bylam na becie, wyniki po 18. A teraz jade do gina.
Powtorzylam test rano- jest kreska ale jakby delikatnie jasniejsza niz wczoraj a teraz robilam z rana...

Beata - widzisz,masz szanse ujrzec dwie kreseczki szybciej niz ja:)a test najlepiej powtorzyc i czekac 10 min do kosza i nie zagladac.
Happymum- za wczesnie i tyle, jeszcze moze wyjsc.

Majdaczek - no poczekajmy do bety, wtedy bede sie cieszyc. A u Ciebie widac bardzo wyraznie.
Dobra trzymajcie kciuki za wizyte i za bete.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry