reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Jussastar, piękna krecha!! Gratulacje! :):) Jakbym miała taką to bym spała spokojnie :D A który to dzień cyklu? U mnie jak pisałam w 27 dniu cyklu nie było widać pęcherzyka, tylko mega grube endometrium. Ale mówił, że baardzo rzadko, ale zdarza się, że coś widać ;)

Ja nie idę na betę, w sumie co z tego, że będzie przyrastać z wtorku na czwartek, jak w piątek może zacząć spadać :P Za dużo nerwów mnie kosztuje czekanie. Za to przełożę wizytę na przyszły czwartek :P

Dziewczyny wow ile kreseczek w ciągu tych kilku dni.. to ja się nie pcham chyba limit się wyczerpał na forum :P

Dominika_89
ajjjjjj, bo wyznaję zasadę, że jak ma wyjść to wyjdzie :P oki, oki :)

Grubson ejjjj Kochana! Ty nie myśl o takich sprawach, wszystko ma być w porządku! ;)

Ja mam znów przeczucie że nic z tego. A moje przeczucia się ostatnio sprawdzają :-/

Aschlee cholera jasna odezwij się bo paznokcie zgryzę!

Jussastar jejjjuuuu ale super, gratki kochana piekna druga kreseczka !!! przypomnij prosze ktory to cykl ;) bo potrzeba mi troche wiary ze jednak sie uda :P

Aschlee mam nadzieje ze w koncu jutro zajrzysz do nas i tez pochwalisz sie dwiema kreseczkami !!! ;)

Dobranoc :*

ojj ja też mam przeczucie, że u mnie nic nie wyjdzie...
Właśnie co z tą Aschlee naszą ..
Lisica, kochana mnie wpisz na 10.08., bo wtedy mniej więcej może przyjść @

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe ja nie miałam przeczucia, że się, nie uda, ja byłam PEWNA! :P

Lisica, aa bo jak zobaczyłam krechę Jussastar to moja przy niej jest taka bidna i to na czulszym teście i się podłamałam jakoś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry