reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Grubson głupoty opowiadasz ;-) każdy test jest inny, bo hcg przyrasta indywidualnie, przecież wiesz o tym Kochana, więc się nie łam bo wszystko jest w porządku.

reklama
Oda1 – pewnie, trzeba wierzyć. Chociaż ja już nie wierzyłam, że zobaczę dwie kreseczki na teście… Trzymam kciuki :! J
Happymum, Lisica – jeszcze nie dziękuję. Uwierzę jak betę zobaczę…
Grubson – nie łam się w żadnym wypadku!! U każdej jest inaczej, ale najważniejsze, że bladzioch jest! Ja do tej pory nawet bladziocha nie widziałam, więc jak bym zobaczyła takiego jak u Ciebie to też bym była szczęśliwa!!!! U mnie 28dc dwa dni przed @.
Beata1313 –11 cykl. 10 sierpnia mamy rocznicę ślubu, będzie najwspanialszy prezent jak coś :tak:

GRATULUJE II kresek :-):-):-) !!

Dziewczyny naprawde nie podłamujcie się - napewno żadnej z Was już II nie ucieknie a tylko będzie ciemnieć :))
Cieszę się razem z Wami, dajecie każdej z Nas nadzieje :tak:

Dziendoberek,
a ja juz nie moge spac :/ ...

Asch czekamy ....

Jussastar 11 cykl wow ;) , ja dopiero w polowie drogi a juz sily i chyba "checi" po malu coraz mniej, ehhh ...

Grubsonku bedzie dobrze :) !!! , mam pytanko: w ktorym dniu cyklu teraz jestes i jakiej dlugosci masz cykle ??

Milego dnia :**

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny
Zrobiłam test bo mie mogłam wytrzymać i oczywiście 1 Kreska to dopiero 25dc wiec pewnie za wcześnie... ale testów w domu juz nie mam to mnie nie kuszą!

Happymum 25dc to stanowczo za wczesnie ;) , jeszcze tydzien i beda dwie kreseczki :)

A u mnie dalej cisza, jak wczesniej pobolewal mnie brzuch tak teraz kompletnie nic :\ , no i zrobilam dzis testa i byla jedna kreska i go wyrzucilam ... ale ja "stara, glupia baba" po godzinie wyjelam go ze smieciora i co ... jakis bladzioch :O , no ale to minelo za wiele czasu wiec nie traktuje go jako wiarygodny, takze jesli do jutra @ nie przyjdzie to powtorze testowanko ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry