reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Postanowiłam się tutaj z Wami też troszke poudzielać :)
Oczywiście trzymam kciuki za wszystkie staranka - oby II nie schodziły ze stron :))

Polsie może zaufaj bardziej sobie niż aplikacji - wkońcu napewno znasz siebie bardziej :)

Aha - jeśli tylko jest taka możliwość to prosze o wpisanie mnie w starankach - dziś jest mój 5dc ( cykl 28dni ) czyli @ ma przyjść 27.08 - była bym bardzo wdzięczna :) to jest Nasz pierwszy cykl kiedy odpuścimy sobie wszelakie zabezpieczenia :)

Ostatnia edycja:
reklama
IMG_8014.jpgMój bladzioch, nie wiem co o nim myśleć ,
IMG_8011.jpg

Załączniki

• IMG_8011.jpg
    IMG_8011.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_8014.jpg
    IMG_8014.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 46
Powtórzę, powtórzę, ale nie wiem czy jutro. jeżeli kupię testy o czułości 10 to powtórzę jutro. Na zdjęciu wyszedł inaczej, tak naprawdę jest bardziej intensywny. Chciałabym, żeby był już taki jak ta druga kreseczka ...

Majdaczku po cichu gratuluje ;) lec na bete, ale z tego co piszesz to tylko formalnosc ;)

Witam nowe staraczki i zycze powodzenia ;)

Grubsonku nie denerwuj sie prosze, postaraj sie byc dobrej mysli, mocno zaciskam kciukasy, zeby wszystko bylo ok :)

Aschlee CZEKAMY NA WIESCI !! ;)

U mnie jakies male opoznienie, bo @ powinna byc w sobote :/ , ale to chyba przez ta przeprowadzke :\ bo w terminie @ test tez byl negatywny, a szyjka jest niziutko i chyba sie zaczyna otwierac, niech w koncu przyjdzie zeby zaczac nowy cykl ! ;)

Happymum z tego co slyszalam to powinna byc wysoko lub srednio i powinna byc taka jakby rozpulchniona, ale niektore kobietki mialy taka dopiero w okolicach @ , bo wczesniej byla troche nisko . U mnie jak na razie w czasie owu mam wysoko, miekka i sie otwiera, no i pozniej opada, twardnieje i sie zamyka az do czasu @ bo wtedy znow mieknie i sie otwiera ;)

U mnie teraz jest właśnie średnio i jest taka właśnie opuchnieta ale otwarta a po zaplodnieniu powinna być chyba zamknięta.... ehh za dużo myślę :p 8/08 rano zrobie test to będzie 28dc wiec chyba będzie juz coś widać

reklama
Beata, dzięki za kciuki! Już się nie denerwuję, co mi to da? tak będzie co ma być.

Majdaczek
, to nie myśl! :D I tak będzie najlepiej!! Kreska jest i ją widać i na pewno będzie ciemniejsza z dnia na dzień!

Poza tym jak u mnie, rano z 1 sika wyszedł bladzioch, a o 11 po wypiciu pół litra herbaty krecha, taka jak wczoraj a nawet jak porównuję to mocniejsza... Także stężenie bety w sikach jak widać może nieźle się wahać. :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry