reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Majdaczek :-D Gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polsi witaj wśród nas:tak:

Lisica my dzisiaj jeszcze mamy urlopik;-)ale jutro już szara rzeczywistość niestety ..

Dominika trzymam mocno kciuki ..

A ja właśnie kupiłam testy na all.. ovu i ciążowe.. no zobaczymy;-)

Ja mam doła bo naprawdę zapowiada się na kolejną porażkę.. Dzisiejsza kreska jest bledsza niż wczorajsza popołudniowa także to nie wróży dobrze. Eh do dupy to wszystko. Idę się uczyć bo ciąży pewnie nie będzie i jak jeszcze wylecę to chyba tego nie zniosę.

grubson spokojnie, przecież to jeszcze nic nie znaczy. Na kiedy masz termin @? A robiłaś testy tej samej firmy?
Ja właśnie tego się obawiam, że będą mi wychodzić bladziochy, a potem @ i tak przyjdzie i nic z tego nie będzie...:-(

Majdaczek, trudno powiedzieć bo biorę Duphaston, ale gdybym nie brała to tak na minioną sobotę.

Ale siknęłam sobie znowu i znowu jest krecha taka jak wczoraj po południu także ja mam jakieś nienormalne te poranne siki, lepsze kreski mi wychodzą z rozcieńczonych niż nie :P I ogólnie to wiem, że sram żarem, ale tak to jest jak się raz poroni, już żadna kolejna ciąża nie będzie spokojna na początku i każdy drobny objaw nasuwa najgorsze myśli.

Idę dzisiaj do lekarza po dupka i może mi zrobi usg i będzie wiadomo czy jest tam chociaż jakaś kropka.

grubson, spokojnie to nic, że jest bledsza ile razy dziewczyny piszą, że blednieje, czy że rano jest bledsza niż wieczorem.. spokojnie..

Majdaczek, SUPER!!!!! Prawie same dobre wieści :)

Dominika_89, aż mi głupio, jak mnie tak zrypałaś :P wiem sama, że za wcześnie, nakupiłam kilka testów i myślałam, że sobie zacznę po prostu wcześniej testować, jak nie wyjdzie wcześnie to zrobię później, a ja już się załamałam. Miałam pierwszy raz robić w środę (24 d.c.), a zrobiłam w niedzielę. Takie to niecierpliwe nasienie ze mnie ..

reklama
Ja nie wiem co z tą owulacją i chyba też kupię testy zamiast interpretować ciągle to, co zaobserwuję... Tzn i tak zwracam uwagę i zapisuje śluz i oczywiście mierzę temperaturę, ale aplikacja wyznacza mi po kilku cyklach obserwacji owulację na 16-17 dc, przy 28 dniowych cyklach, zupełnie nie wiem czemu. A mnie samej się wydaje, że najbardziej płodny śluz mam 14 dnia na przykład. Może nie mam wystarczająco dużo cierpliwości.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry