reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Dzięki za gratulacje ;)
Ale ja na razie się okropnie boję, szczególnie, że dzisiaj nie mam mdłości, a wcześniej miałam... Naprawdę czuję, że to wszystko znowu wisi na włosku. Znowu.

Majdaczek, trzymam moooocno kciuki i Ty za mnie też trzymaj!! Obyśmy razem wyczekiwały kwietniowych dzidziusiów.

grubson trzymam mocno za Ciebie. Mam nadzieję, że wreszcie nam się uda. Ale bym chciała, żeby nam się razem w tym samym czasie udało :tak::tak::tak: Z tego co się zorientowałam, to Ty mam termin @ na dzisiaj? Dobrze myślę?
Też jestem strasznie zdenerwowana i chciałabym już niedzielę, wtedy pewnie wszystko się już wyjaśni. Jeżeli chodzi o objawy, to nic szczególnego na razie nie czuję, piersi bolą, ale raczej przy dotyku, ale na @ też bolały, mdłości miałam tylko wczoraj rano, ale to przecież mogła być zwykła niestrawność, trochę mnie boli w dole brzucha, ale tylko troszkę, na @ zawsze bardziej mnie boli. Zobaczymy. Pocieszam się tym, że taki sam test (tej samej firmy) robiłam przez ostatnie 3 cykle wiele razy (ok. 6) i nigdy nie wyszedł mi bladzioch, nawet w dniu spodziewanej @. Kiedyś wyszedł mi bladzioch, ale na 2 dni przed @ i to był test o czułości 20, ten jest 25. Nie wiem sama co o tym myśleć.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,

postanowiłam dołączyć do forum, dzielić się własnymi doświadczeniami, a przede wszystkim czerpać z Waszych doświadczeń, ponieważ w pierwszą rocznicę ślubu postanowiliśmy odstawić z mężem antykoncepcję. Staram się obserwować wszelkie objawy pomagające dokładnie wyznaczyć dni płodne i owulację, ale póki co próbuje się nie nakręcać i zachować max spontaniczności, jednak nie zawsze się udaje i wkrada się do sypialni element kalkulacji :P

Pozdrawiam gorąco :)

Majdaczku, witaj po urlopie :) Wspaniałe wieści nam przynosisz! Oby test nie kłamał :)

Grubson, nic się nie martw, na pewno wszystko jest ok! Czasem tak się zdarza, że objawy ciążowe znikają z dnia na dzień i to wcale nie oznacza niczego złego. Wiem to po sobie, bo też tak miałam w pierwszej ciąży, tylko nie z mdłościami, a z bólem piersi.

Miłego poniedziałku Wam życzę. Ja znów mam wolne, bo kilku lekarzy u mnie w przychodni pojechało na urlop i nie mam komu asystować :) Jedziemy z synem do parku, bo w domu non stop czytam w necie o objawach ciążowych i tyko się dołuję.

Witam! Tylko na chwilę, bo zaraz wyjeżdżam do Ostrołęki.
Aschlee, jak się czujesz, robiłaś test? Odezwij sie;)

Grubsonku, na pewno jest wszystko w porządku, jedne kobiety mają objawy, inne z kolei nie a jeszcze inne mają te objawy " z doskoku".

Majdaczku, gratuluję; ) Tak wcześnie i bladzioch ekonomia szybko wyszedł, może bliźnięta ;)?

Polsie, witaj! ;)

Lisica, a kiedy termin @? Moze coś jest na rzeczy:D

HappyMum, troche za wcześnie na test;) dzień bądź dwa wczesniej juz powinno coś wyjsc;)

Oda, każdej z nas się uda, zobaczysz;)

Moniusia, przy takiej dużej rozbieżnościw w długości cyklu, robisz test po 21dc czy coś koło tego?W takich sytuacjach nie wiem czy śmiać się czy płakać..., bo możesz być przed ovu albo test może być zrobiony zaaaa wczeeeeeśnie,wylicz sobie średnia swoich cykli z 6 ostatnich @, najlepiej z 12@ i będziesz mniej więcej wiedzieć. Każdy organizm jest inny.

Jusastar, co u Ciebie, czemu się nie odzywasz?

A ja dziś sobie wylaczylam i powinnam wczoraj dostać @, a tu ani widu ani slychu:D może to przez podróż.

reklama
U mnie można powiedzieć, że jest to 3 cs, a raczej braku zabezpieczeń niż starań, bo jakoś strasznie nie celujemy. W tym miesiącu wypadło kilka przytulanek w okolicach przewidywanego dnia owulacji i już się oczywiście zastanawiam. Zwłaszcza, że dziś wypada 20 dc, do @ jakieś 7-8 dni, a mnie zupełnie nie bolą piersi. Zawsze mnie bolą już od 14 dc, więc sobie wkręcam, że już coś nadzwyczajengo się dzieje :] Wiem, że powinnam sie uspokoić :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry