reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Jussastar, ale to tylko dlatego, że wszystkie do tej pory miałam z Allegro o czułości 10 (i po co miały leżeć :P)
i się bałam, że mam mało HCG skoro na takich czułych wychodzą bladziochy.. A kupiłam tylko 2, dzisiaj, o czułości 25 i jak na takim widzę mocniejszą (niż wczoraj na czulszym) krechę to jestem spokojniejsza ;) A poza tym bety nie robię więc muszę jakoś badać przyrost :D Został ostatni na czwartek rano i jak wyjdzie normalna krecha to odpuszczam ;)

AAAAA pół godziny temu urodził się mój kuzyn!! :):)
Mój ukochany 42 letni wujek w tamtym roku w wakacje w końcu kogoś poznał, oświadczył się w listopadzie, w marcu ślub, a dzisiaj urodził się jego syn!! JESTEM TAKA SZCZĘŚLIWA!!! (A 1,5 roku temu płakałam, bo był taki samotny...)

Cudownie, mały jest duuuży i prze-słodki <3

ALE JAJA!! Dali mu na imię Bartek, tak jak ma mój mąż :D:D:D Chyba zobaczyli, że Bartki to fajne chłopaki :D:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
grubson to super wieści, więc u Ciebie w rodzinie WIELKI przyrost naturalny będzie :)

Ale mnie głowa boli, zaraz oszaleje. Chyba ciśnienie jest niskie, bo aż mi się w głowie kręci. A duszno mi jest tak, że najchętniej to bym w pracy w samej bieliźnie siedziała :)

Dzwoniłam właśnie do laboratorium do, którego się wybieram i wyniki będą albo dzisiaj o 18, albo jutro ok. 14. wszystko zależy od tego o, której się tam pojawię i jaką ilość oni będą mieli materiałów pobranych.

Hej

Gratuluje II-wszystkim,ktore je zobaczyly a pozostalym zycze jak najpredzej.

Ja postanowilam,troche zrobic przerwe od forum i jak juz na nowo zbiore sily do walki i nadzieje na sukces to sie pojawie.Postanowilam sobie przez jeden cykl w ogole nie myslec o staraniach,moze to pomoze.

LISICA-dzieki.Nowy lekarz zapowiada sie obiecujaco.Zobaczymy co wyjdzie.To klinika naprotechnologii,mam nadzieje,ze tak mnie obadaja az znajda przyczyne.
Zawsze warto sprobowac.

reklama
Fuma masz rację, odpocznij. Jeśli tylko masz możliwość to zrelaksuj się i staraj nie myśleć o staraniach, a wierze ze wrócisz do nas w dwupaku :) i powodzenia z nowym lekarzem, niech szybko stawia diagnozę!

Jussastar piękna beta :tak:

Mnie znów zaczynają boleć piersi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry