Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
KasiaJ na ulotce testów owulacyjnych powinnaś mieć napisane kiedy najlepiej zacząć testować. Ja miałam przeważnie 31 dniowe cykle i wiem, że jak sprawdzałam na ulotce to wychodziło, że mam zacząć testować 14dc. A który masz dzisiaj dzień cyklu? Ja zawsze testy owulacyjne robiłam wieczorem, bo podobno lepiej wychodzą. Trzymam za Ciebie kciuki, wiem, że Ci się w końcu uda.
Majdaczku, być może, 2 dni pod rzad byliśmy w trasach, myślę że stres tez robi swoje.Czulabym się komfortowo wiedzac kiedy przyjdzie @, gdyż nie chciałabym zeby mnie @ zalała w jakimś miejscu publicznym, a nie ma sensu na zaś nic "instalowac" tam na dole, bo byłby duży dyskomfort
Kasia82, może zacznij od 18-20 dc? Nigdy nie używałam testów ovu, wiec nie wiem.
Testuje któraś w dniu dzisiejszym?
Nie wiem czy nadal 3mac kciuki &&&&&&
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się ze u Aschlee jest ten sam cykl co jakiś czas temu;( i ze może się zasmucila i wkurzyła na swój organizm.Kochana odezwij się do nas, bo nie wiemy co sie dzieje.Jesli się mylę to popraw mnie.Czekamy na Ciebie Aschlee.
Domi to tak jak u mnie @ dalej brak i cisza :\ , temp w gorze, jakis tam cien chyba jest (po 4 min od nasiusiania) ale to i tak chyba nic z tego bo dzis mam 35dc, owu byla okolo 19dc takze juz powinna byc krecha a nie bladzioszek, takze czekam ...
Majdaczku uwierz i ciesz sie ciaza
Moniusia trzymam dalej &&&&&& zeby w dniu spodziewanej @ byly jednak te upragnione dwie II
Kasiu czyli cykle masz podobne do moich (do niedawna tak bylo ) ja owu miewalam zazwyczja w granicach.18-20 dc to moze testy zacznij tak kolo 14-15 dc ??
beata leć na betę. Ja też na początku nie chciałam, ale przynajmniej wiem na czym stoję, a nie zamartwiam się patrząc na test, czy jest ten bladzioch, czy go tam nie ma. Leć na betę i czekamy na wyniki.
Majdaczku na bete isc nie moge, bo mieszkam od niedawna w DE i nie mam jeszcze karty z ubezpieczeniem, poczekam do pn i jak @ nie przyjdzie to jeszcze raz sikne i jak bedzie wyrazna krecha to bede happy, a jak nie to dopiero bede myslec co dalej