reklama

Starania od wiosny/lata 2014

13 dzień cyklu więc może wieczorem siknę na test owulacyjny i zobaczymy. Schizuje strasznie że przez tą cystę nie będę mieć w ogóle owulacji. 13 dnień to nie za wcześnie na testy?

reklama
No to na początek macie sikańca z wczoraj, po prawej (28 dc) i z dzisiaj rano (29 dc) po lewej :)
Także już rano byłam szczęśliwa, bo jest już normalna, widoczna krecha :)
IMG_20140806_091216.jpg

A później się poryczałam ze szczęścia i ulgi bo , uwaga, uwaga - moja beta w 29 dniu cyklu, jakieś 15 dni po owulacji wynosi 508 ! :):):)

Załączniki

• IMG_20140806_091216.jpg
    IMG_20140806_091216.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 54
sesi, siknij. Ilu dniowe masz cykle? Czasem tak się zdarza, że owulacja pojawia się w dość niespodziewanym dniu cyklu, więc myślę, że na wszelki wypadek lepiej zacząć sikać wcześniej :)

Majdaczku, Kochana nie gniewam sie;) Mój mąż uważa, że z tych czerwcowych staranek jest szansa na fasolkę, ja tam uważam, że to stres,  podróże i w dużej mierze pogoda.

Grubson, cudowne!cudowne!

Beti, zatestuj w piątek! ;)

Aschlee, odezwij się.

Jusastar, teraz nie przesadzaj ze sloncem;)

Hej jestem z powrotem:) mało dziś pisałam bo mój S. Wolne wiec sprzatalam cały dom:/

Dominika-a może mąż ma rację?
U mnie z nowości strasznie mdliło mnie po kawie... moze to jakiś znak a może po prostu żołądek strajkuje?!

reklama
niemartwsie, no nie no, byle nie bliźniaki! :D Ja mam zamiar dalej studiować i i tak będę mieć zapierdziel z jednym dzieckiem, a z 2... dziekanka jak nic..

beata, happymum, dzięki :)

Beata, to weź powtórz test albo idź na betę..

Dominika
, też tak uważam :D

Ajj nie dociera to do mnie, TAKA beta! Kto by pomyślał :D A teeraz 2 tygodnie czekania do wizyty... Masakra!!!

I jestem niezłym przykładem, że sikańce sikańcami a beta betą :P Wczoraj przecież miałam bladziocha, a musiałam już mieć betę coś ok 400..

Aschleeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Majdaczek, jak tam moja kwietniowa towarzyszko? :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry