• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Majdaczku, Happy nie wstaje tak wczesnie bo lubie czy cos, moze to smiesznie zabrzmi, ale tak mi sie mocno siusiu chcialo ze wylezalam w lozku do 3.40 myslalam ze zasne ale zong bo o 5 mierze temp no i musialam zmierzyc wczesniej :P i przez to ze tak sie "umeczylam" juz nie moglam zasnac ;) ;)

Majdaczku to jak pojdziesz na bete kciukam za piekny przyrost :) , na pewno wszystko jest wzorowo :)

reklama
beata Ja też tak mam, jak mnie już ktoś lub coś obudzi, mam po spaniu, nie potrafię zasnąć. Czasem to jest męczące. Ja teraz wstaje tak ok. 5.30, ale za niedługo zacznie się szkoła i przedszkole, to o 5 muszę być już na nogach, niestety. Ale może już niedługo :) Ja strasznie się denerwuję tą dzisiejszą betą. Zastanawiam się czy ją w ogóle robić, ale jak nie zrobię, to będę się denerwować jeszcze bardziej. Masakra jakaś.

Beata-w takim razie współczuję:) ja dziś pobudka przed 8 czyli wcześnie, zazwyczaj wstaje o 9:) teraz siedzę i kawę pije ale coś mi nie wchodzi:/ S. Kupił nową kawę i jakąś dziwna jest:/
Syn zajada sie przysmakiem mojego dzieciństwa (bułka w mleku)

Jesli badanie ma Cie uspokoic to je zrob bedzie Ci "lzej na duszy" ;)

A ja sie zaczynam podkrecac :O , niedosc ze te czestrze siusianie, temp w gorze i goraco w calej klatce piersiowej to jesze wczoraj pytam sie meza "czy widzisz obok tej testowej kreski druga tylko taka jasniutka ?" a on mi bez zajakniecia wskazujac na testa "TA tutaj" a nie patrzyl pod swiatlo tylko w takim polmroku :O

happymum no to niezłe pyszności zjada Twój synuś :) Też bym chętnie posiedziała w domku, może jak wszystko będzie w porządku i dzidziuś będzie się dobrze rozwijał, to za niedługo też dołączę to szczęśliwych mamuś siedzących w domu. Strasznie bym chciała. Ja tak bardzo tęsknię za dziećmi, za tymi czasami, kiedy miałam dla nich dużo więcej czasu, niż teraz. Za tym, że nie będę musiała tyle planować i kombinować, żeby mieć przy kim dzieci zostawić. Naprawdę tęsknię za tym.

beata może faktycznie jest coś na rzeczy? Ale by było fajnie :) Tego Ci z całego serca bardzo życzę. A przypomnij mi ile się już staracie?

shwaty gdzie się podziewasz? Co z Tobą?

Majdaczek-ja wróciłam do pracy jak synek mial 11 miesiecy, po 10 miesiacach nie miałam go juz z kim zostawić wiec od grudnia 2013 siedzę w domu, dlatego to dobry czas na drugie:)

happymum pewnie, że dobry czas na drugie. Nam drugi syn urodziła się po prawie 3 latach, siedziałam wtedy w domu jeszcze na wychowawczym. Tak sobie uświadomiłam, że jak wszystko pójdzie dobrze, to będziemy mieli drugie dziecko z kwietnia :) Drugi syn urodziła nam się 22 kwietnia w naszą 3 rocznicę ślubu, ale miał cela :)

reklama
Dziewczynki zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie ;) moj najdluzszy cykl w zyciu to 37 dni, dzis mam 36dc wiec zobaczymy jak sie udalo to bede przeszczesliwa i jednoczesnie przerazona ;)

Majdaczku to byl nasz starankowy 5 cykl, a ogolnie 8, bo mielismy 3 mce przerwy, najpierw marzec, a potem maj i czerwiec, no i po tych dwoch miesiacach moze sie udalo :D

Miedzy moimi dziewczynami tez jest podobna roznica bo 2 lata i 10 mcy ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry