reklama

Starania od wiosny/lata 2014

HappyMum, czyli dzisiaj byłaś bohaterem w swoim domu:D

Grubsonku, u nas miały być blizniaki, ale jeden zarodek był bez echa serca czy jakoś tak, gdyby zarodek normalnie się rozwijał to Olus miałby brata albo siostrę bliźniaczke.
Kochana, powiedziałaś mężowi i swoim rodzicom?;)
W 1 ciąży tydzień przed @ wiedziałam, że jestem w ciąży. W lipcu robilam test i hcg wyszło negatywne, wiec winowajca jest stres, pogoda i ostatnie podróże.

reklama
Dziewczyny opiszę tutaj mój problem choć jest trochę wstydliwy, ale myślę że któraś z was może będzie mogła mi pomóc.
Dzisiaj gdy badałam sobie szyjke ( sprawdzałam czy jest zamknięta czy otwarta) za każdą próbą sprawdzenia czułam ukłucie w podbrzuszu, do tego mam kremowy biały śluz w dużej ilości, bez zapachu. Nic mnie nie piecze ani nie swędzi....miała tak któraś?
Edit......
Poszukalam w internecie i nic nie znalazłam

Ostatnia edycja:
Grubson super beta!

Happymum dużo białego śluzu może świadczyć o ciąży. Jeśli jest bezzapachowy yo raczej nie infekcja.

U mnie bez zmian, może tylko piersi przestały boleć. Jestem trochę przybita sytuacja w pracy (problemy zdrowotne koleżanki) i ogólnie coraz bardziej nastawiam się na @.

Lisica-mam nadzieje ze to ciąża dziś jest 6/7 dni od owulacji ale nie będę się nastawiac.
Nie denerwuj się za dużo koleżanka pewnie wyzdriwieje i nie nastawiaj sue na @ ani na ciążę ;) tak chyba jest najlepiej

Happymum to się tak nie da nie przejmować... Koleżanka ma poważną depresję i chyba nerwicę. Szuka pocieszenia u nas - naszego zespołu - ale przez to nie daje nam pracować i jej nastrój udziela się także i nam. Przecież jej nie powiem "odejdź stąd" bo może to jeszcze gorzej na nią wpłynąć. W ogóle uważam że nie powinna w takim stanie przychodzić do pracy...

Ona jest na psychotropach, tyle że w trakcie odstawienia. Ma mdłości i okropne bóle brzucha - efekt uboczny leku, odstawienia? Szef widzi co się dzieje i póki co nie reaguje.
No nic, nie będę smecic. Dobrej nocy!

Dziendoberek,
a ja znow od 3 nie spie :( wrrrryyy

Grubsonku jak temp nie spadnie (dzis minimalnie w gore) to jutro z rana sobie sikne :P , bo na bete isc nie mam szans :/

Happymum &&&&& zeby to bylo TO :D

Lisico to ze szef nie reaguje to nie ladnie :/ Twoja kolezanka ewidentnie "prosi" o pomoc i tak jak piszesz powinna isc na zwolnienie :(

Asch odezwij sie, martwimy sie :( !!!

Milego dzionka :***

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny, ale paskudna pogoda dzisiaj u nas, a tu trzeba w pracy siedzieć :-( Dobrze, że dzisiaj tylko do 15.

beata widzę, że jesteś pierwsza :) chyba jesteś tak samo jak Ja rannym ptaszkiem :)

grubson gratuluję bety, piękna jest, a tak się bałaś. Śmiać mi się chce, bo jeszcze niedawno ochrzaniałyśmy się na wzajem jak nam się nie udało i się dołowałyśmy, a teraz możemy się razem cieszyć :-D

jussastar jak nad morzem? Ja chętnie bym się tam jeszcze wróciła.

Aschllee odezwij się, prosimy. Martwimy się o Ciebie.

Ja po pracy chyba pojadę powtórzyć betę, strasznie się boję, ale wolę być pewniejsza, bo do niedzieli do terminu spodziewanej @ jeszcze kilka dni.
Jeżeli któraś dzisiaj testuje, to trzymam mocno kciuki.

Pomimo pogody życzę miłego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry