reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Niemartsie-ja w ciąży z synkiem objawów nie miałam az do 15 tc. Tyle za @ nie było, żadnych mdłości, bólu piersi, kompletnie nic.
Ja czekam najpierw na @, powinna bic za tydzień (14/08) mój ukochany zakazał testowania wcześnie :D

reklama
Dzięki dziewczyny za pocieszenie, trzeba się trzymać tego, że puki nie ma @, jest nadzieja :)
Ja w pierwszej ciąży miałam przez jakiś czas ból piersi i kłucie w dole brzucha, ale kompletnie nie pamiętam, kiedy to się zaczęło.

Grubson, a kiedy idziesz na wizytę z usg? Chyba w okolicach 6tc powinno być już widać serducho.

Dziewczyny jeżeli chodzi o objawy, to Ja za bardzo na razie nie mam. Trochę mnie bolą jajniki, a wczoraj to miałam wrażenie jakby mnie coś tam w środku na dole rwało. Ale żadnych bóli jak na miesiączkę nie mam. I to chyba dobrze. Jeżeli chodzi o wcześniejsze testowanie, to też nie byłam zwolenniczką, potem nie potrzebnie się tylko zamartwiałam. Ale w poniedziałek 6 dni przed @ coś mnie wzięło, wstałam i zrobiłam test i był bladzioch :), na drugi dzień wyraźniejszy, więc rożnie z tym bywa. Jedne wolą robić wcześniej, a drugie nie. Ja jestem tego zdania, że jak ma coś wyjść to wyjdzie prędzej czy później.
Trzymam za Was wszystkie kciuki. Fajnie by było, jakbyśmy były wszystkie kwietnióweczki :)

grubson widzę, że u Ciebie suwaczek :) fajnie tak na niego popatrzeć :) Ja chyba poczekam ze swoim do dzisiejszej bety.

niemartwsie pamiętaj brak objawów to też objaw :) Ja tak miałam, jak nie udawało się to doszukiwałam się objawów i miałam ich tysiące, nawet takie, które występują dopiero w późniejszej ciąży, a teraz prawie brak jak na razie objawów. Trzymam kciuki.

butterflay zaglądnij do nas, czekam na Ciebie.

Aschllee co z Tobą?

Niemartwsie u mnie do przedwczoraj ZERO objawow na @ i na ciaze, dopiero od przedwczoraj cos jakby sie zaczelo dziac :/

Grubsonku no taki bladzioch wyskoczyl wczoraj po 4 minutach, jutro znow powtorze ;) zobaczymy co wyjdzie ...

Niemartwsie ja zatestuję chyba za tydzień. Nie doszukuję się objawów. Samopoczucie średnie, trochę pobolewa brzuch, ale to pewnie z innych powodów. I mnie lekko mdli. Pewnie coś zjadłam.
Ogólnie nastrój kiepski.

Majdaczku, no właśnie w pierwszej ciąży miała tak, jak Ty. Na kilka dni przed terminem @ poczułam, że muszę zrobić test i wyszedł bladzioch. Takie silne przeczucie miałam mimo, że to było bardzo wcześnie na testowanie. Dlatego teraz pewnie się nie udało bo takiego przeczucia nie mam. Gdybym teraz zrobiła test i byłabym w ciąży, to na pewno byłoby już coś widać, ale ja mam takiego stracha, że odkładam to na później.
Też marzę o dzidzi z kwietnia, bo też się w tym miesiącu urodziłam.

Beatko, Ty już miałaś bladzioszka, jak się cieszę :) Oby jutro druga krecha była bardzo wyraźna :)

Lisica, no to trzymamy kciuki, żebyś za tydzień przyniosła nam tu radosną nowinę :) Lepiej faktycznie nie doszukiwać się objawów. Tak, jak majdaczek napisała, jak się ich na siłę szuka, to możemy ich czuć całą masę, a to i tak niczego nie gwarantuje. Tylko spokój może nas uratować :)

niemartwsie, idę 19 sierpnia, to będzie 5 tydzień 5 dzień także jeszcze za wcześnie na serduszko, ale zarodek już powinien być ;)

Majdaczek
, przed betą, czy po becie, ale zrób :) A do lekarza kiedy?

Ja się tak uspokoiłam przez tą betę.. Mówię Wam.. W kwietniu na tym etapie miałam betę 42.. A teraz ponad 10 razy większą :D:D Wczoraj jak zadzwoniłam do labo to 3 razy babkę pytałam, czy NA PEWNO 508 :D Ale na pewno i mi pogratulowała :D:D

Beata, jak ma wyjść to jutro wyjdzie, wierzę, że tak będzie!! :) U mnie na początku wooolno ciemniały te bladzioszki, największa różnica była z przedwczoraj na wczoraj - z bladziocha na normalną krechę :) Czyli rośnie xD

Lisica, ja też trzymam!!!

reklama
Wiecie co laski, normalnie czuje jak mi (•)(•) plona :O jesli to nie ciaza to musze zrobic sobie przerwe w staraniach, bo chyba na glowe dostaje :O

A jesli jednak to TO bedzie tlok na kwietniowkach z naszego watku :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry