• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
happymum Dominika robiła test, bo jej mąż myślał, że fasolka jest, ale jeszcze z czerwca, bo lipcu nie mieli przytulanek, ale pisała, że na początku lipca miała jakąś skąpą @ i wydawało mu się, że może jest coś na rzeczy, ale jeszcze z poprzedniego cyklu. To test wyszedł by jej już na bank, nawet wieczorem, bo to już 2 miesiące.

Dominika jeżeli źle napisałam, to mnie popraw :)

A mnie zostało jeszcze jakieś 2,5 godzinki w pracy i jadę na tą betę. Będę tam tak ok. 15.50, więc trzymajcie kciuki. Ale mam stracha :szok:

Tak Majdaczku mam juz dwie duze cory jedna prawie 11, a druga skonczone 13 lat i na "starosc" zachcialo mi sie trzeciego, a nawet czwarteg bobasa ;) . Trzecia ciaze niestety stracilam we werzesniu w 10-tym tygodniu :( i jakby teraz sie udalo to bylaby czwarta moja ciaza rowno po roku :O i termin tez na kwietnia, wiec czekam co teraz jest mi pisane ;)

Kciuki zacisniete :)

Domi :*

beata Ja też mam dwójeczkę, ale chłopaków. Jeden ma 8 lat i idzie do drugiej klasy, czeka nas 1 Komunia :), a drugi ma 5 lat i idzie teraz do zerówki. Strasznie bym chciała, żeby Ci się udało.

Tak jak podczytuje rozne watki to widze ze sporo nas mam starajacych sie o trzeciego brzdaca ;) fajnie :D
Na prawde byloby milo gdyby bylo nas kilka na kwietniowkach, a ze jeszcze troche czasu jest to moze i tak bedzie ;)

Ja pomału kończę pracę i zmykam na betę, trzymajcie za mnie mocno kciuki. Jeżeli będę miała wyniki tak jak ostatnio ok. 18 to się jeszcze dzisiaj odezwę. Do usłyszenia. Pa

Majdaczek, trzymam kciuki z całych sił!! A niektórym wychodzą negatywne testy, a już mają suwaczki, także śmiało możesz robić xD

Co do wątku kwietniówek, to ja coś tam napisałam, ale jakoś na razie nie umiem się odnaleźć.. Jak czytam niektóre rzeczy to później przez pół godziny zbieram żuchwę z podłogi.... No nie mogę. Matko jedyno! :D

Także zachodzić w te ciąże i przekształcimy ten wątek na ciążowy! :) :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry