papryczka_
Fanka BB :)
Majdaczku, lepiej nie ujęłabym tego

3mam kciuki &&&&&&&&&&&
Beata, a Ty kiedy pokażesz nam swoje II kreseczki?
Wróciłam niedawno z Małym z placu zabaw, ale skwar, jest taki upał że nie ma czym oddychać, teraz rozwiązujemy zadania z książeczki " Mam 3 latka"
, Oluś lubi rysować ze mną i rozwiązywać zadania, ostatnio przeprosił się z czytankami na dobranoc
Moja mama się śmieje, że w przedszkolu będzie się nudził z innymi dziećmi
niestety mój 3 latek nie dostał się do przedszkola.
Dziewczyny, czy Wy piszecie z komputerów czy z telefonów? Widzę swoje sygnaturki, tylko wtedy gdy piszę z kompa, mimo że na telefonie widzę Wasze suwaczki, to przy odpisywaniu w tel. moje suwaczki nie pojawiają się
:/
Pozdrawiam.
3mam kciuki &&&&&&&&&&&
Beata, a Ty kiedy pokażesz nam swoje II kreseczki?
Wróciłam niedawno z Małym z placu zabaw, ale skwar, jest taki upał że nie ma czym oddychać, teraz rozwiązujemy zadania z książeczki " Mam 3 latka"
Dziewczyny, czy Wy piszecie z komputerów czy z telefonów? Widzę swoje sygnaturki, tylko wtedy gdy piszę z kompa, mimo że na telefonie widzę Wasze suwaczki, to przy odpisywaniu w tel. moje suwaczki nie pojawiają się
Pozdrawiam.
musialam "skubnac" komputer od corek i Wam sie pochwalic
to sa testy od gory z wtorku, srody i dzis (34,35 i 37 dc) wczesniej robilam dwa o czulosci 10 Pepino z Tesco i NIC nie bylo, Boze prosze niech tym razem moj okruszek rosnie zdrowy i silny ...