• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Majdaczku, lepiej nie ujęłabym tego :P ;)
3mam kciuki &&&&&&&&&&& ;)

Beata, a Ty kiedy pokażesz nam swoje II kreseczki? :)

Wróciłam niedawno z Małym z placu zabaw, ale skwar, jest taki upał że nie ma czym oddychać, teraz rozwiązujemy zadania z książeczki " Mam 3 latka" :D, Oluś lubi rysować ze mną i rozwiązywać zadania, ostatnio przeprosił się z czytankami na dobranoc :) Moja mama się śmieje, że w przedszkolu będzie się nudził z innymi dziećmi :P niestety mój 3 latek nie dostał się do przedszkola.

Dziewczyny, czy Wy piszecie z komputerów czy z telefonów? Widzę swoje sygnaturki, tylko wtedy gdy piszę z kompa, mimo że na telefonie widzę Wasze suwaczki, to przy odpisywaniu w tel. moje suwaczki nie pojawiają się :( :/
Pozdrawiam.

reklama
Domi ja pisze z tel i widze Wasze suwaczki, ale tak jak piszesz jak mialam swoj wstawiony z komputera to w tel go nie bylo :\
A fotke wstawie jutro jak rano zrobie sikanca, tak bym chciala zeby ta kreseczka byla troszke mocniejsza niz wczorajsza ... i zeby wogole byla :/ tylko zastanawiam sie jak wstawic foto przez tel :/

A u mnie slonko przedziera sie przez chmury i za cieplo to niestety nie jest tak kolo 20°C, a ja lubie tak ze 25°C i sie poopalac troszke ;)

Beata-w takim razie Gratuluję; )
Majdaczek-jak wynik?
Kurde nie wiem co sie ze mną dzieje:/ dziś jestm 7 dnu po owulacji? Śluz drastycznie sie zmienił tetaz jest gesty, ze tak to ujme glutowaty, trochę jak galaretka ale nadal biały:/
Ehh chyba sie skusze i jutro kupię test

Dziendoberek :-)
dziewczyny nie moge uwierzyc nie mialam zwidow, druga kresecza jest i ciemnieje :szok: musialam "skubnac" komputer od corek i Wam sie pochwalic :tak: to sa testy od gory z wtorku, srody i dzis (34,35 i 37 dc) wczesniej robilam dwa o czulosci 10 Pepino z Tesco i NIC nie bylo, Boze prosze niech tym razem moj okruszek rosnie zdrowy i silny ...

CAM00774.jpg

Załączniki

• CAM00774.jpg
    CAM00774.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Dziewczyny dalej nie moge w to uwierzyc :O , rowno rok od straconej ciazy (tzn rok temu zaszlam w ciaze) znow mam "swoje dwie kreseczki" , jeszcze nie dziekuje, bo tyle moze sie zdarzyc ... jednak bardzo, bardzo Was prosze o kciuki zeby tym razem moj babelek zostal z nami :) . Mam jeszcze 4 testy to co dwa dni bede sobie siusiac na nie az w koncu beda dwie wyraznie krechy :)
BUZIOLE moje kochane !!!

Shawty, Lisica :****

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry