reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
happymum nie łap doła, to, że my tak piszemy, to nie znaczy, że Ciebie to też dotyczy. Przecież wiesz, że każdy organizm kobiety jest inny i każda może czuć co innego. A to, że masz dopiero 1 cykl starań, to nic nie znaczy, Ja z dwójką moich dzieci zaciążyłam za pierwszym razem, a teraz musieliśmy czekać, aż do 4 cyklu. Przeczucia przeczuciami, rożnie to bywa. Czasem tak się nakręcamy, że czyjemu coś, a i tak co innego jest na rzeczy. Mnie przed chwilką obleciał straszny strach, jakoś tak przez chwilkę miałam takie przeczucie, że nic z tego nie będzie, że pójdę dzisiaj na betę i okaże się, że spada. Ale to już chyba normalne, kobiety tak mają. Szczególnie Ja, zawsze widzę wszystko w ciemnych kolorach. Ja trzymam za Ciebie mocno kciuki i pamiętaj, że jak teraz się nie uda, zawsze jest następny cykl.

Majdaczek-niby wiem ze każda kobieta jest inna ale ciężko jest sue się nie przejmować:/ nasz synek też jest z pierwszego cyklu staranek:) też bym z chęcią na betę poszła ale tutaj nie robią takich badań:(

happymum rozumiem Cię doskonale. Też tak miałam za każdym razem kiedy zbliżał się koniec cyklu. Z jednej strony nie chciałam się nastawiać, a z drugiej pragnęłam, żeby się udało. Zobaczysz będzie dobrze. Pomyśl o tych, którzy starają się o pierwsze dziecko, nawet przez kilka lat. Mam znajomych, którzy starają się o swoje maleństwo już prawie 2 lata, robili oby dwoje komplet badań, byli w specjalistycznej klinice i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby to dziecko mieli mieć. Ale jakoś nic im z tego nie wychodzi. Żal mi ich strasznie. Dlatego Ja uważam, że w dużej mierze jest to wina psychiki. Jak czegoś bardzo pragniemy, to mamy w sobie jakąś blokadę i nic nie wychodzi. Ja przynajmniej tak miałam.

Majdaaczek-racja bo nawet jak sie nie uda to mam juz wspaniałego synka;), musze sie czymś zająć żeby o tym nie myśleć...do @ został tydzień wiec jakoś dam rade:)

Happy to moze zatestuj jutro ze mna ?? ;)
A co do braku objawow to w trzech ciazach jedynym objawem byl brak @ i przez to po okolo tygodniu robilam testy, bo nic u mnie nie wskazywalo na "odmienny" stan, takze glowa do gory i zobaczysz ze jeszcze bedziesz miala dosc ciazowych dolegliwosci ;)

Dziewczyny testujcie, testujcie, a Ja trzymam za Was mocno kciuki.
U nas coś zaczyna przebijać się słoneczko, ale powiem Wam, że mam dość tej pogody, dopiero sierpień, a u nas tak brzydko. Człowiek by jeszcze chętnie trochę się na słoneczko popatrzył, bo potem przez kilka miesięcy egipskie ciemności
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

beata Ty masz już dzieci?

reklama
Beata,3 mam kciuki &&&&& , duże prawdopodobieństwo ciąży, skoro jest bladzioszek;)

Majdaczku, zrób betę, będziesz spokojniejsza:D

HappyMum, Lisica, Niemartwsie za Was też kciuki &&&&&&;)

Mnie się wydaje, że do września będziecie zafasolkowane:)

Zrobiłam późnym wieczorem test i jedna krecha, także męża teoria ze się udało upadła, ale zastanawiam się kiedy przyjdzie @.

Wstaje z Olkiem przed 6.00 ale rzadko kiedy piszę rano:D

Grubson, mam w rodzinie dwie położne, także tez mam spore pojęcie w tej kwestii:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry