reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Beti gratuluje z całego serca :* mam nadzieję, że bierzesz kwas foliowy.

HappyMum, miałam taki glutowaty sluz bezbarwny, bezwonny raz nawet mleczny na kilka dni przed @ w lipcu.Moze akurat u Ciebie to jest zapowiedz dzidziusia?;)
3 mam kciuki; )

Dostałam dzisiaj @, deszcz pada.Z Małym oglądamy bajke:) to tyle u mnie;)

Dominika-myslalam i myslalam i doszlam ze ten sluz był konsystencji czopu śluzowego wyoadajacego przy Porodzie.
U nas szaro ale nie pada deszcz, tez oglądam bajke z małym

Witam dziewczyny.
Nie pisałam, bo wyniku jeszcze niestety nie mam. W laboratorium były inne panie i usilnie twierdziły, że nie da się zrobić wyniku na 18. Wynik dopiero będę miała dzisiaj ok. godz. 14. Trochę się denerwuję, ale zrobiłam wczoraj wieczorem test i była bardzo wyraźna druga kreska. Więc nie wiem, czy dobrze myślę, ale jeżeli we wtorek rano była blada kreseczka, a w czwartek, ale wieczorem była już wyraźniejsza, to chyba znaczy, że beta przyrasta. Taką mam przynajmniej nadzieję. Ale i tak mnie chyba trafi do 14 :wściekła/y:
W ogóle te testy takie dziwne są wczoraj zrobiłam wieczorem i była wyraźna druga kreseczka, a jak zrobiłam taki sam dzisiaj rano, to była kreseczka, ale troszkę bladsza, niż wczoraj wieczorem. Ale próbuję się tym nie zamartwiać, bo wiem, że grubson miała podobną sytuację.

beata wielkie gratulacje, miałam przeczucie co do Ciebie.

grubson masz rację, też poczytałam wątek z kwietnia, ale jakoś nie potrafiłabym się tam na razie odnaleźć. Może dlatego, że Ja do całej sytuacji podchodzę bardziej z dystansem, bo wiem, że różnie może być. Na razie wózka nie chcę wybierać :) Może później, jak się oswoję z całą nową sytuacją.

Miłego dnia życzę.
Czy któraś dzisiaj testuje, jak tak to trzymam mocno kciuki.
Trzymajcie mocno kciuki za maja betę. Dzięki.

happymum dziękuję Ci, trzymaj, trzymaj i nie puszczaj :tak:

Ja mam całe ręce sine, bo pani w laboratorium nie mogła mi pobrać krwi. Nie wiem jak to jest, że niektóre osoby potrafią znaleźć u mnie żyłę do strzału, a inne mają wielki problem. We wtorek jak byłam, to pani pobrała mi za pierwszym razem. Wczoraj przyszła jedna i skuła mi oby dwie ręce i nic z tego nie było, przyszła druga i pobrała od razu. Masakra jakaś, ale co nie robi się dla fasolki.

reklama
Majdaczek-współczuję, mi często przy wkluciu żyła Pękala i nic z tego nie było bo mam strasznie ciekie żyły. Majdaczek myślę że z Twoja fasolka będzie wszystko dobrze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry