reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Domi :**** , tak biore kwas foliowy i to od roku, nawet jak poronilam nie przestalam go brac ;)

Majdaczku :**** , czekam z niecierpliwoscia na wyniki, ale jak kreska ciemnieje to znaczy ze beta pieknie przyrasta :)

Ja to chyba dopiero uwierze jak zobacze skaczacego bobaska na usg ;) a kwietniowki tez podczytuje, ale jeszcze sie nie ujawnie ;)

Dziewczyny doradźcie mi, kupiłam wczoraj witaminy dla kobiet w ciąży i w ich składzie jest kwas foliowy, pisze, że 400mg, tj. 200% dziennego zapotrzebowania. Moje pytanie, czy Ja mam jeszcze dodatkowo brać zwykły kwas foliowy? Bo magnez chyba będę brać jeszcze dodatkowo, bo pisze, że jest tylko 13% dziennego zapotrzebowania. Doradźcie mi.

A jak właściwie jest tymi witaminami dla kobiet w ciąży, bo czytam inne fora i różnie kobiety piszą, jedne brały od razu, a drugie dopiero ok. 10 tygodnia. Nie wiem czy już mam zacząć brać?

Witam.Przepraszam ze dopiero teraz...mozna mnie wykreslic z wszystkich list...dojde troche do siebie i wroce.Nie nadrobie nie ma takiej opcji...ale za wszystkie testujace kciuki, za wszystkie ktorym sie udalo nudnej i spokojnej ciazy..Buziaki dla wszystkich

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry