reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Beata, ja sobie wyznaczyłam na 16 kwietnia :P A kalkulatory w internetach od 11 do 16, zależy od strony :D A który dc? Tobie pewnie wyjdzie starsza ciąża kalendarzowo niż mi :)

Happy, a testowałaś?

Kurna, fajnie, że mam krótkie cykle i wczesną owu, bo szybko się dowiedziałam :D:D Już w 22 dc miałam bladziocha a w 29 wielką betę :P

Lisica,
dzięki ;) Uważam, uważam, mam zakaz sprzątania, mąż będzie wszystko robił :P Oj tam, czasem jest spadek a za chwilę wzrost i 2 krechy ;) Trzymam kciuki!

reklama
Lisico nie poddajemy sie kochana !!! Ja tez myslalam ze znow sie nie udalo a jednak sie mylilam ;) oby i u Ciebie tak bylo !!!! :D

Grubsonku dzis mam 38dc ale owu mialam kolo 20 , te nasze terminy jeszcze z pare razy sie na pewno pozmieniaja ;)

Za wszystkie trzymamy kciuki !!!! i czekamy na kolejne dwie kreseczki :D !!!!
Jeszcze troche tu z Wami pobede i pomarudze :P

Grubsonku, super, że się już lepiej czujesz :)

Ja dziś 27 d.c., wczoraj była u mnie koleżanka, mówi, że dwa dni przed spodziewaną @ nic jej nie wyszło na teście jak się starała, poszła się napić z tego wszystkiego, a dwa dni po okres nie przychodził, zrobiła i dwie kreski... w takim razie ja mam jeszcze nadzieję skoro zrobiłam może i nawet 10 dni przed spodziewaną @, bo u mnie to różnie :P

Beata, no wiadomo, później dochodzi termin wg usg który też się ciągle zmienia a i tak dziecior przychodzi kiedy chce :D:D

Happy, podziwiam, że wytrzymujesz :D Trzymam kciuki!!!!!

Moniusia, pewnie, że jest nadzieja, już pisałam ze 3 razy jakie testy są niemiarodajne.. ;)

Moniu mi blady cien wyszedl dopiero na trzeci dzien po spodziewanym terminie @ , takze "poki nie ma @ jest nadzieja !!!" :D

Grubsonku dokladnie jak mowisz ;)

Moniu a Ty juz jestes kilka dni po terminie @ :O , kiedy testujesz ???

Fuma jak tam sytuacja ???

Ostatnia edycja:
Wow Beatko no to mam coraz większą nadzieję ;)
Grubsonku, wiem wiem, gdyby teraz się nie udało to w przyszłości wstrzymam się spokojnie przynajmniej do 30 d.c., a nie 24 d.c. ;p

Także dzisiaj wstrzymuję się na imprezie z alkoholem, dobrze, że wynaleźli warkę 0%, to będę udawać, że piję jakieś redds'y :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry