reklama

Starania od wiosny/lata 2014

O Dziendoberek w ten brzydki ranek :/ oby pozniej wyszlo slonko ;)

Domi chodzi Ci o przeczucia ?? Jesli tak to nie wiem, staram sie nie ekscytowac za bardzo obecna sytuacja i moze to dziwnie zabrzmi ale po poronieniu chyba boje sie JUZ cieszyc fasolka i chyba oszaleje ze szczescia dopiero gdzies kolo 13 tyg jak minie najwieksze ryzyko ;)

Niemartwsie dziekuje za rady z tym magnezem, ja od dluzszego czasu codziennie biore 1x magnez. Wczoraj wzielam nospe i zasnelam, az tak baaardzo to mnie nie bolalo, ale jakby co to najwyzej lykne podwojna dawke magnezu ;), :***

Grubsonku i jak sie dzis czujesz ??? Mam nadzieje ze bole przeszly ;)

Milego dnia kochane :)

reklama
Dzień dobry :) Macie jakieś plany na weekend?
Grubsonku, jak tam? Bóle minęły?

Beata, a Ty jak się dziś czujesz?

Ja zaczęłam wczoraj koło północy plamić, więc zaraz rozkręci się @ Dobrze, bo im prędzej się zacznie, to tym prędzej się skończy i znów zaczniemy działać :)

Niemartwsie przykro mi ze @ sie zbliza :( , kcukam za nastepny raz :) , ja sobie @ tlumaczylam tym ze o jeden okres blizej do fasolki ;)
A ja jako tako objawow dalej jak na lekarstwo, tylko jakies pokluwania w podbrzuszu, czestrze siusiu i goraco w klatce piersiowej, a i co dziwnego to wszystkie moje siniaki (a jestem na nie podatna) sa bardziej fioletowe :/ chyba krew bardziej krazy ;) ale na wszystko przyjdzie czas ;)
Co do weekendu to lenistwo :P

Dziewczyny, gdybym miała jakiekolwiek plamienie czy krwawienie to nawet bym się nie zastanawiała, no ale sam ból brzucha i od razu IP.. Bez przesadyzmu :P

Ale miło mi, ze się mną interesujecie ;) Dzisiaj już lepiej, boli, ale to jest taki myślę normalny wczesnociążowy ból :P Dalekie to jest od tego, co było wczoraj także jest ok :) Może moja macica się wczoraj wkurzyła, że ją coś rozpycha od środka :P Szczególnie, że ponoć mam dość małą :P

Dominika, wiesz, jak się raz straciło fasolkę a do tego jest się życiową pesymistką to trudno wyplenić takie myśli.. A co do lekarzy to ja jestem po obu stronach barykady, bo jestem i pacjentką i często widzę beznadziejnych lekarzy, ale też często pacjenci są po prostu straszni.. Także w te tematy się nie wdaję :P

Jussastar
, zazdroszczę Ci tych wakacji :D Fajny sposób na powiadomienie rodziców :) Aktóry to tydzień i dzień u Ciebie?

A co do lekarza, to ja idę we wtorek, przełożyłam z 19 :P Pęcherzyk już musi być widoczny :P A później pewnie za 2 tygodnie żeby serducho było :P Jestem w Lux-medzie (ale chodzę do poradni partnerskiej) więc terminy mam jakbym chodziła prywatnie, a nic nie płacę :D Także będę korzystać do oporu :D

Beata, no to dokładnie tak jak my, jak minie 12 tydzień to pewnie kupię pierwsza gazetę, książkę, ale teraz... No za wczesnie na radość.. Cieszę się z tych Twoich bladzioszków, naprawdę :) Robisz betę? Na kiedy termin z om? :)

Niemartwsie, przykro mi, że @ jednak nadchodzi, ale tak jak mówisz, to oznacza, że zaczyna się kolejny staraniowy cykl :)

Happy, a u Ciebie jak sytuacja? :)

Ejj no, ciężarówy, róbcie suwaczki żebym ciągle nie pytała na jakim jesteście etapie :D Pewnie bardzo podobnym do mojego, ale fajnie byłoby widzieć :)

Ostatnia edycja:
Grubsonku-nawet nie wiesz jak sie ciesze ze lepiej się czujesz:)
U mnie... sama nie wiem, czuje się dobrze, a za 5 dni @ ja nie czuje sie jak na @, na ciążę też nie :/ jedynie to (.)(.) Mnie bolą i sutki mam jakby sine. i śluz nadal biały i gesty a z tego co czytałam przed @ powinno być sucho:/
Mój ukochany mówi ze on widzi ze sie udało ale on glupoty gada :D

Grubsonku baaaardzo sie ciesze ze dzis juz lepiej sie czujesz :D !!!
Widze ze mamy podobne odczucia jest "rozsadna, zdystansowana" rados jesli tak to mozna okreslic :P
Na bete nie ide bo jak juz pisalam nie mam jeszcze karty z ubezpieczeniem, a o lekarzu tez bede myslec gdzies dopiero za tydzien lub dwa, mam nadz ze do tego czasu bede miala juz wszystkie dokumenty ;) , wiec na razie zostaja mi sikance (jutro kolejny) i oby ciemnialy :P
Termin z OM wychodzi na 10.04 , a OF wyznaczyl mi na 13.04 :) , a jak u Ciebie ??

Happy a moze jednak meska intuicja ;)

Happy, no nie ma co się nastawiać żeby się nie rozczarować, aleeeeee :D Też miałam taki kremowy śluz i cycki bolące, ale tylko przy dotyku :P A który to dzień cyklu? Bo to, ze 5 dni przed @ to nic mi nie mówi :D

Hej.
Co wczoraj próbowałam się odezwać to moja aplikacja się zawieszała :-/

Grubson cieszę się że czujesz się lepiej :tak: ale proszę cię, uważaj na was ;)

Temp lekko w dół. Pewnie znów nic nie wyszło... Coraz bardziej mi się odechciewa starań. To już prawie rok...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry