reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Spokojnie kochana, wiem ze latwo sie mowi :( ale postaraj sie dla swojej kruszynki !!! Jak tylko mozesz to lez i nic nie rob ;)

Albo tak jak Happy mowi jedz na IP jesli Cie to usokoji :/

Na ip mnie wyśmieją i jeszcze bardziej się zestresuję.. Leżę plackiem, będę brać duphaston 3 razy a nie 2 no i no-spę i tyle. I tak nic mi nie wymysla, co najwyzej dostalabym luteine.. Eh będzie co ma być, może ja jakaś niedorobiona jestem i nie umiem donosić ciąży? :(

Grubson, jeśli ból się utrzyma, jedź na ip. Nie ma sensu ryzykować.Może spróbuj jeszcze wziąć magnez.

U mnie, niestety, klapa. Zrobiłam test i nie było nawet cienia cienia :( Nie ma już w tym cyklu nadziei. Czekam na @, powinna przyjść w niedzielę lub w poniedziałek. Nie załamuję się, choć przykro mi się zrobiło, to oczywiste. W nowym cyklu zrobię badanie prolaktyny i powtórzę tsh. Prolaktyna na bank wyjdzie wysoka i liczę na to, że dostanę bromergn i duphaston. Ostatnim razem dopiero po włączeniu tych leków się udało, więc może teraz też tak będzie :)

Grubsonku trzymam za Was kciuki, bedzie dobrze !!! :)

Niemartwsie nie trac nadzieji, zobacz jakbylo u mnie przed @ robilam 2 testy Pepino 10 i nawet cienia cienia nie bylo, a dopiero na trzeci dzien po terminie @ zaczely pojawiac sie bladzioszki i teraz ciemnieja :D glowa do gory !!!

reklama
Majdaczku – gratuluję przyrostu!
Beata – smaruję się, chociaż dziś mało słońca było więc nie było trzeba. My nie mówimy nikomu na razie. A jesteśmy tu z rodziną i boję się, że się zorientują bo nie piję, nie opalam się. Chcemy zrobić wszystkim niespodziankę bo 17 mamy przyjęcie połączone z naszą rocznicą ślubu. I na torcie chcemy umieścić cukrowego dzidziusia i tak im powiedzieć. Będą teściowie i moja rodzina.
Mi ginekolog kazał brać Novovit duo. To są dwie różne tabletki rano się bierze jedną, wieczorem drugą. Mają wszystkie potrzebne witaminy i składniki dla kobiet w ciąży.
A co do objawów… nie mam wcale jak na razie oprócz braku okresu. Mam nadzieję, że tak zostanie. :)
Kiedy do gina idziecie? Mi kazał we wtorek tuż po powrocie przyjść, żeby założyć kartę ciąży. Myślicie, że już będzie coś widać??
Grubson – jedź, co Cie obchodzi, że Cię wyśmieją, chyba fasolka ważniejsza? Przyjedziesz będą musieli się Tobą zająć.
Niemartwie – oby @ nie przyszła…

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry