reklama

Starania od wiosny/lata 2014

nie wiem o co chodzi ale w tej chwili naprawdę boli mnie całe podbrzusze. nigdy tak nie reagowałam na owulacje. teraz sobie wkręcam że w ciąży jestem bo zanim zobaczyłam dwie kreski w poprzedniej ciąży pamiętam że też się zwijałam z bólu jakoś w połowie cyklu. i nie wiem w sumie co mam teraz zrobić. bo możliwe że sie psychicznie nastawiłam i tyle, żadnego dziecia w brzuchu nie ma. ale z drugiej strony jak jest to powinnam sie nadal przytulać z mężem i wywijać tymi nogami po?

grubson - ja bym jechała na ip jeśli nie przejdzie

reklama
Juss ale fajny pomysl na poinformowanie rodzinki :D , a ktory to tydzien jest u Ciebie ? bo chyba tak najlepiej isc do gin kolo 7 tyg w tedy to juz na bank powinno byc pieknie bijace serduszko ;)
Ja jeszcze troche poczekam z wizyta mysle ze chyba pojde dopiero kolo 9 tyg :/

Beatko, raczej nie wierzę już w powodzenie, bo w pierwszej ciąży korzystałam z takich samych testów i bladzioch był już chyba 5 czy 6 dni przed okresem. Teraz jestem 2 dni przed i nie było nawet cienia drugiej krechy. No ale, oczywiście, jeśli okres w poniedziałek nie nadejdzie, to powtórzę test :)

sesi no chyba trzeba się przytulać, może tym razem też się uda :)

Beatko gratuluję!! piękne kreseczki aż miło :tak::tak:

Ja jakoś nastroju nie mam... córka siostry w szpitalu także o niczym innym nie myślimy..
mam cichą nadzieję, że we wrześniu zobaczę takie kreseczki jak wy:tak: i czekam na fluidki od nowych ciężarówek !!

Miłego weekendu !!

Grubson, myślenie o najgorszym w niczym nie pomoże, tylko jeszcze bardziej się będziesz martwić.
Jak się coś dzieje to nie zwlekaj i jedz na IP, nieważne jak będą patrzeć i czy będą się śmiać (nie mają do tego prawa) to Twoje dziecko i mimo, że ciąża jest niska mają obowiązek Ci pomóc, a jeśli komentują to wtedy należy sprowadzić ich do parteru, gdyż służba zdrowia jest dla pacjenta a nie na odwrót. Niestety w naszym systemie pokutuje wśród lekarzy przekonanie, ze to pacjeny jest dla lekarza, a to g*wno prawda - jest na odwrot.Pensje im leca z naszych podatków.

Niemartwsie, każda ciąża jest inna, jedna ciaze test wykaze na kilka dni przed terminem, inna w dniu @, a jeszcze inne ciaze 2-3tyg.po terminie @.Sa rowniez przypadki, gdzie Panie po 1trymestrze dowiaduja sie o ciazy, bo normalnie miesiaczkowaly itd.Dopoki nie ma @ jest nadzieja;)

Jusastar, fajna niespodzianka, dziadkowie mają już jakieś wnuki czy wasza fasolka będzie jako pierwsza?

Sesi, proszę...:) Do zagniezdzenia nie dochodzi tak Hop-siup ;) Nawet jeśli już jesteś w ciąży to napewno nie zaszkodzisz fasolce;) wiadomo, najlepiej rozmawiać z własnym ginem.

Beti, chłopiec czy dziewczynka? :) Najważniejsze żeby było zdrowe

reklama
Dokładnie tak, Grubson, jeśli ból nie minie, to jedź! Mnie w 5 tc przyjęli na oddział, tylko ja wtedy krwawiłam i nikt mnie nie wyśmiał, wręcz przeciwnie. Nie było jeszcze nawet widać pęcherzyka, ale dokładnie mnie przebadali.

Beata, mi lekarz na pobolewanie podbrzusza kazał brać duże dawki magnezu. Nie pamiętam teraz dokładnie, ale chyba Magne b6 max 3 razy dziennie po 3 i 3x dziennie po 2 Asmag forte. Końska dawka, ale bóle minęły.

Dminika, tego się muszę trzymać - nie ma @, więc jakaś tam nadzieja jest, ale raczej się nie nastawiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry