reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Lisico dzieki za odp , chyba przeoczylam wpis Fumy :P najwazniejsze jest znalezc problem, a potem juz z gorki ;)

Laski trzymam kciukasy i czekamy na dobre wiesci :)

Moniu udanej imprezki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny muszę z siebie to wyrzucić (mam nadzieję że uda mi się napisać post bez zawieszenia aplikacji :-/)
Jeśli w tym cyklu się nie udało (a jestem prawie pewna że tak jest), to robię przerwę - od starań i od forum.
Będę regulować cykl luteiną, przez ok. 3 miesiące. To też dobry okres na zrzucenie zbędnych kg (bo jeszcze mam ich sporo). Muszę odpocząć bo nawet seks nie sprawia mi już przyjemności, wszystko jest jako "konieczność", bo może to te dni :-/ chodzę nabuzowana i wściekła, odbija się to na mojej rodzinie, tak nie może być. Może jak się odsunę całkowicie od starań, to poczuję się lepiej.

Będę tylko prosić którąś z was by zaopiekowała się listą na czas mojej nieobecności.

Lisica- trzymam kciuki zeby jednak ten cykl był szczęśliwy dla ciebie, ale jeśli jednak nie to przerwa na pewno dobrze zrobi i wrócisz z nową energią di staranek;)

Lisica, jak ja Ciebie doskonale rozumiem.. Trzymam kciuki ze wszystkich sił żeby udało się już teraz!! A jeśli nie, to taka przerwa dobrze Ci zrobi i mam nadzieję, że wrócisz z radosną nowiną :-)

Niemartwsie – kurcze przykro mi, ale następny cykl musi być Twój :)
Happymum – trzymam kciuki, że to jednak fasolka!
Moniusia – ja też piłąm tu warkę0.00 jednak mi nie smakuje i nie będę na siłę się zmuszać i nie piję po prostu nic.Ale jakoś nikt nie pyta, więc się nie zorientowali J
Grubson – nie wiem jak się wylicza to wszystko, większość kalkulatorów pokazuje mi 5 tydzień. @ miałam 8.07.

Lisico doskonale Cie rozumiem ja tez po tym cyklu mialam odpuscic :/ ale zycze Ci zeby zakonczylo sie jak u mnie ;) a jesli jednak @ przyjdzie to odpocznij, zrelaksuj sie i nabierz checi na nowo ;) i zajrzyj pozniej na to form i pochwal sie dwoma kreseczkami :)

Juss widze ze we trzy, a chyba nawet we cztery bo nie pamietam jak Majdaczek bedziemy mialy podobne terminy porodow :P ja ost @ mialam 03.07 ;) . Jak sie czujecie ?? Jakies dolegliwosci ?? ;)

Aaa wlasnie Majdaczku jak tam u Was, jak sie czujecie ?? ;)

reklama
Myślałam że się dzisiaj przekręcę takie miałam od rana skurcze, teraz widzę jakiś biały śluz. Nie wiem co jest grane. Ale po nospie bóle trochę przeszły więc wzięłam się za malowanie płotków. Cały dzień na słońcu, z farbą pod nosem i padam na ryjek.

Fajnie poczytać o Waszych kreseczkach :-) Daje mi to nadzieje że może i u mnie się niedługo pojawią.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry