reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Mocno trzymam kciuki, żeby przybyło ciężarówek z terminem na kwiecień :)

Beatko, no raczej nie nastawiam się na dobre wyniki. Oby tylko tym razem leki pomogły tak samo szybko, jak przed pierwszą ciążą :)

Grubson, jak się czujesz?

Ale ten weekend szybko minął :|

Witam, wieczorowa pora;)

Beti, co tam u Ciebie?;)

Jak ciężarówki?

Dziewczyny, za wcześnie na mdłości z powodu ciąży... na prawdę:P

co do alkoholu, szczerze to nie wierzę, że jest piwo 0%, :P a na pytania czemu nie pijesz, nie odpowiadalabym, bo to przecież każdego indywidualna sprawa:D

HappyMum, testuj we wtorek i mam zobaczyć u Ciebie || krechy :) tylko siknij dziewczyno tak pozadnie;P ;)

3 mam za wszystkie kciukasy &&&&&

Dominika-może sikne:D chociaż S. Mówi ze nie ze będziemy czekać. Z synkiem test robiłam w 14tc w 15 byłam na pierwszej wizycie u położnej:) ake wiedziałam odrazu jak @ nie dostałam ze jestm w ciąży

Dominika - ja zawsze po prostu dziękuję za %, ewentualnie jak ktoś bardzo namawia mówię że biorę leki i nie mogę ich łączyć z alkoholem. Nie zamierzam się tłumaczyć ze starań bo boję się późniejszych pytań "i jak tam/czy to już/itd?".
happymum - sikaj i wrzuć zdjęcie tych dwóch kreseczek

Nie wiem o co chodzi ale jestem jakaś taka smutna dzisiaj, myślę że w tym cyklu nic z tych starań nie wyjdzie. Takie głupie przeczucie.

Cześć dziewczyny.
Ale ten weekend szybko zleciał :-( Dobrze, że tylko 4 dni do pracy. Ale jak sobie pomyślę, że dzisiaj muszę tu siedzieć do 17. to mam dość.
Ja pomału odczuwam dolegliwości ciążowe, nudności się nasiliły, rano myślałam, że zwariuje w samochodzie w drodze do pracy. Pomogły migdały :-) Ale czego nie robi się dla fasolki :-D
U mnie wczoraj minął termin @ i świetnie się z tym czuję, że nie przylazła :-D

niamartwsie trzymam kciuki za dobre wyniki i powodzenia.

moniusia, happymum testujcie, trzymam kciuki. Jak będzie miało coś wyjść, to wyjdzie. Powodzenia.

grubson jak samopoczucie, z fasolką wszystko OK?

Domonika jeżeli chodzi o mdłości w czasie ciąży, to jak szybko są, to wydaje mi się, że zależy od kobiety. Mi równy tydzień przed terminem @ zrobiło się bardzo niedobrze i wtedy pomyślałam, że może jest coś na rzeczy, ale też myślałam, że to jeszcze za wcześnie. Od tamtego dnia mam prawie codziennie i coraz bardziej się niestety nasilają.

sesi nie załamuj się, na wszystkie przyjdzie pora.

Dziewczyny powiedźcie mi, czy da się tak zrobić, żeby zapisało mi gdzieś w moim profilu, moje suwaczki, żeby dodawały się automatycznie do moich wpisów?
Życzę miłego dnia.

Ostatnia edycja:
Witaj majdaczku :)
Życzę zdrowej ciąży ! :)

Ja w środę idę ostatni dzień do pracy i uciekam na urlop..raptem dłuższy weekend ale zawsze coś :)
Wyjazd do Zakopanego się szykuje ;)

reklama
Hej.
Majdaczek14 w ustawieniach masz zakładkę sygnatura, tam wklejasz kod.

Shawty19 ja też w środę ostatni dzień do pracy ;) wybieramy się do Ustronia na Śląsk. Kuzyni mają tam domek praktycznie w lesie ;)

Temp spada więc czekam na @.

Która z was jest chętna do zaopiekowania się listą?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry