reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Aaaaaaaaaaaaaaaaa Dziewczyny wreszcie do Was powróciłam!!!!!!!!!!!!!!!:) Nie miałam neta przez prawie miesiąc:((( A jak na złość tableta na którym miałam neta rozwaliłam...ehhh...
Jejku, jak ja się za Wami stęskniłam!!!:) Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie:)
Widzę, że kilku osobom w ostatnim cyklu się udało:) Strasznie się cieszę!!!
Majdaczek, Jussastar, Grubson, Beata GRATKI WIELKIE:)))) Wiedziałam, że Wam się uda:))) Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny &&&
Niestety raczej Was nie nadrobię, bo za dużo naskrobałyście;P
U mnie dobrze, znaczy się prawie dobrze, bo nabawiłam się jakiejś infekcji dróg moczowych i coś tam w nerkach mi wynaleźli jakiś piasek;/ Ale ogólnie czuję się dobrze;) Od czasu do czasu mam rozmowę z muszlą klozetową;p No i brzuch mi trochę wybuliło:D
buziaki laski, teraz będę tu zaglądać częściej:))):*

Majdaczek-ciesze się twoim szczęściem, jeśli chodzi o suwaczki to musisz wejsc przez komputer i w ustawienia profilu i wstawic linki w sygnature.

Za mną nieprzespana noc...ból pleców mnie meczy... pewnie gdzieś mnie przewialo

butterflay no nareszcie. Już się o Ciebie zaczęłam martwić, a raczej o Was :tak: Fajnie, że u Was wszystko OK. U mnie na szczęście też zaczęło się układać :-D

Dziękuję dziewczyny za pomoc.

butterflay dokładnie tak. Wyluzowałam całkowicie, przestałam obserwować swoje ciało, nie liczyłam dni cyklu, nie mierzyłam temperatury, nie robiłam testów owulacyjnych. Po prostu cieszyliśmy się urlopem i wczasami. I się udało. Jakby ktoś miesiąc temu powiedział mi, że własnie nad morzem nam się uda, to bym go wyśmiała :)
A u Ciebie jak? Kiedy byłaś na pierwszej wizycie?

reklama
Majdaczek, a ja wiedziałam, że się Wam uda:))) Pierwszą wizytę miałam kilka dni po tym jak zrobiłam test, a ostatnią wizytę miałam 6 sierpnia...Teraz 1 września będę miała pierwsze USG i 3 września wizytę u mojego gin... Przez te moje zawirowania zdrowotne wizyty mam zaplanowane co 3 tyg...
A Ty jak się czujesz??? Mdłości są??? Ja to ciągle bym tylko spała, no i na mięso nie mogę patrzeć... od razu odruch wymiotny:D
happymum - trzymam kciuki:) &&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry