reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Happy, podziwiam!!!

Kurde, kiedyś kobiety w ciąży z wielkim brzuchem zapierdzielały w polu a teraz... Baby słabe, ciąże słabe.. Gówniane czasy nastały. I stwierdzenie, że ciąża to nie choroba też coraz częściej nie ma racji bytu..

Grubson odeszła z pracy ja macierzyński 18/03/12, S na tydzień pojechał do pl na pogrzeb babci. A ja codziennie przez 10h zajmowałam sie dwoma chłopcami 3, 5 i5, 5lat, później S. Wrócił i od 6-8/04/12 była Wielkanoc wiec szykowalam sniadanie dla 6 dorosłych i dwójki dzieci. 11/04/12 pojechałam do szpitala a 13/04/12 urodziłam. Całe szczęście ze ciążę znosilam dobrze bo inaczej nie dała bym rady.

Grubson calkowita racja kiedys nie slyszalo sie tyle o problemach z zajsciem i donoszeniem ciazy...

ja sobie wlasnie zrobilam przerwe od nauki bo oczka mnie juz bola;-)u mnie juz jakos tak jesiennie chlodno a pod koniec tygodnia ma byc 17 stopni:baffled:

Happy, normalnie bohaterka jak na te czasy! :)

Asch, dokładnie...

Nawet nasi znajomi, którzy będą mieć in vitro mówią, ze wcale w klinice nie widać 40-latków tylko właśnie mnóstwo bardzo młodych ludzi, tak jak oni - mają 26 i 28 lat.. A ile osób ma taki problem jak ja - czyli za niski progesteron? Mnóstwo!! Ale to akurat wg mnie efekty brania tabletek anty... Niby nie, niby są bezpieczne.. Niby... Już większość dziewczyn ode mnie z grupy nie bierze, znajome z farmacji to już w ogóle są przeciwne temu dziadostwu... A jeszcze rok temu byłam taaaką zwolenniczką.. No i chemia w żarciu, w powietrzu, mnóstwo stresu... I tak to jest.

Grubson-ja miałam implant anty. Na początku nie interesowałam sie tym jak będzie po zdjęciu a jak zaczęłam czytać to masakra:/ czasami po zdjeciu jeszcze przez rok nie ma owulacji:/

Grubsonku ja nigdy nie uzywalam srodkow anty a jak widac niestety tez mam problemy :baffled: ale to fakt wszystko nafaszerowane chemia,leki roznego rodzaju ( te szkodliwe mam na mysli ),uzaleznienia...a potem roznego rodzaju problemy zdrowotne,nowotwory itp :wściekła/y:

Tak apropos to ja przeszlam calkowicie na zdrowe odzywianie.Kupuje rzeczy tylko BIO ale ciekawa jestem ile w tym BIO jest prawdy:sorry2:

reklama
Aschley-problemy są różne nawet miejsce pracy. Mija mam mnie i brata miala rok po roku zanim skończyła 18 lat, a zanim urodziła mojego młodszego brata 4razy poronila:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry