reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Grubson dzięki. Nie biorę teraz nic. Czyli od przyszłego cyklu luteina. A był robiony niby w 7 dpo (to tak na oko, bo nie mierzyłam na Chorwacji temp, dopiero po powrocie do domu).
Czyli te bóle piersi mogą być przez niski progesteron.

Lisica, dokladnie, luteina albo dupek 2 dni po owu i będzie ok, u mnie 1 cykl na dupku i sukces ;) Takze zostan jeszcze kolejny cykl, jesli sie nie udalo! ;)

Ash, bo Ty masz chyba dosc dlugie cykle i pewnie dlatego :-)

Grubson tylko u mnie jest jeszcze taka sprawa że nie zawsze owulacja jest i cykle są dłuższe (48, 50 dni dwa ostatnie). Dlatego planuję 3 miesiące brać lutkę od 15 do 25 dc także na wyregulowanie. Dzwoniłam do lekarza i tak mi poradził. Powiedział że tragedii nie ma ale jest za niski.

Lisica, no tak, to zupełnie inna sytuacja niż u mnie :-) Myślę, że nie ma sensu teraz brać, chyba, że jutro temp.wzrośnie to zrób test. Ale jeśli ciąży nie ma to tylko sobie niepotrzebnie wydłużysz cykl. Na spokojnie :-)

Asch, dzwoń i daj znać! :-)

Majdaczek, biedna.. Mnie oczywiscie dzisiaj po zakupach tez zaczal bolec brzuch, ale teraz leżę i jest ok :-)

reklama
Asch, lisica - głowy do góry laski:) Uda się w końcu!!!:) :***
Majdaczek, Grubson, oszczędzajcie się dziewczyny:* mnie też dziś coś brzuch pobolewa...;/ Miałam dziś straszną ochotę na mielonkę tyrolską...zjadłam i jest mi teraz strasznie nie dobrze...:((( ehh...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry