reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Kiedy spada temp. Jeśli nie doszło do zapłodnienia?
Testu nie zrobię:/ były tylko elektroniczne i cena jednego to £15, 34 ... masakra:/ może S. Mi kupi w drodze z pracy

reklama
Aschlee miło mi że o mnie pamiętasz. Mam dołek bo juz nie wierze ze się udało. Poczekam jeszcze na wyniki progesteronu, zrobię na dniach test, chyba że jutro temp spadnie okrutnie...
Także pewnie opuszczę was na jakiś czas.

Dzieewczyno nie wygłupiaj się ! :* ja dziś zanotowałam spadek...wiem, ciężko...ale co zrobię ?
WIem, ze tu mam wsparcie ! :)

Lisica nie opuszczaj nas, na pewno wszystko się ułoży.

happymum różnie z tą temp. bywa. Ja jak jeszcze mierzyłam, to pamiętam jak mierzyłam rano, temp. jeszcze wyższa niż poprzedniego dnia, a jak zaraz po tym poszłam do WC to już @ była. Innym razem dzień wcześniej spadła, potem na drugi dzień podskoczyła, a po południu dostałam @, więc chyba różnie, zależy od organizmu.

Lisica kochana wiem co czujesz bo mam dokladnie tak samo...Kazdy mowil ze po # latwo sie zachodzi a okazalo sie ze malo w tym prawdy...obie jestesmy przykladem.Ale mam nadzieje ze w koncu nam sie uda i teraz juz wszystko bedzie dobrze...co nam innego pozostalo jak tylko w to wierzyc

Aschlee, Lisica, wierzę, że niedługo Wam się uda! Każdej się w końcu uda!!!!

Happy, to zmobilizuj małża i daj znać!

Shawty, a Ty w którym jesteś dc? Co do mierzenia temperatur to zgadzam się z Majdaczkiem, to strasznie frustrujące na dłuższą metę, ja tak samo - odpuściłam i bach - ciąża :P

reklama
Lisica, jeśli to w ng/ml i robione ok 7-8 dnia po owulacji to niestety znacznie za niski wynik... To ja miałam 13 a i tak mi pani dr powiedziała, że słabo i że powinien być powyżej 20.. Przy taki wyniku marne szanse na zagnieżdżenie... A bierzesz dupka albo luteinę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry