reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
W takim razie też robisz rewelacyjne jagodzianki :)
Ja piekę w 120 stopniach, ale mój piekarnik jest szalony i wszystko muszę w nim piec w tak niskiej temp, inaczej jest spalone z wierzchu, a w środku surowe.

Dobra ja spadam na ten deszcz pomozdzyc troche kujon.gifMilego dnia kochane zajrze w przerwie

Załączniki

• kujon.gif
    kujon.gif
    16,5 KB · Wyświetleń: 53
Dopytanie, przełożenie... oj dziewczynki, to nie takie studia ;) Ale już nic nie mówię na ten temat, tego nie zrozumie nikt, kto nie był na tych studiach. U nas nie idą na rękę, nie można się dogadać, nie może się udać. Zawaliłam i tyle. Ale jak będę powtarzać rok to jest szansa na chodzenie na jakkies 2 przedmioty z kolejnego roku, więc może chociaż tyle wywalczę i nie będzie to AŻ tak zmarnowany rok. I kończę już ten przykry temat :P

Asch, farmakologia.

Majdaczek, a no wydawało sie, że jak zobaczymy 2 kreski to będzie całodobowa euforia, a tu ciągłe zmartwienia póki co.. Ty się boisz, powiedzieć w pracy, a ja rodzicom, własnie jakbysmy zrobily cos zlego... Eh. Ale bedzie dobrze, załatw to szybko i bedzie z głowy!

Martaha, tak jak mówisz, nastaw się pozytywnie a na pewno będzie dobrze :) Kiedy do lekarza?

Dominika, no to działajcie od wrzesnia, tak bez spiny, bo przeciez i tak mialo nic nie byc, a moze to zadziala magicznie i uda sie od razu ;)

Eh, ide chociaz poczytac ta farme :/

butterfly, dzięki mące ziemniaczanej z farszu robi się taki trochę kisiel i nie wypływa z jagodzianek. Nigdy nie próbowałam robić bez mąki ziemniaczanej, ale może też się uda.

reklama
A mnie strasznie bolą dzisiaj plecy i troszkę brzuch. Przez chwilę miałam jakiś taki wydęty i twardy. Przestraszyłam się trochę. Najgorsze jest to, że nie mam nospy, a jestem w pracy i nie mogę nigdzie wyskoczyć do apteki. Kończę za 3 godziny, więc mam nadzieję, że wytrzymam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry