reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Dzięki Kochane:*
Witam nowe dziewczyny i życzę powodzenia:)
Happy... mam nadzieje, ze będzie wszystko dobrze... trzymam kciuki za wizytę...
Majdaczek cieszę się, że z szefem poszło dobrze, teraz to tylko czekać na l4:)
Jussastar, co do współżycia, to ja próbowałam się powstrzymywać... ale nie zawsze wychodziło... i kilka razy się nam zdarzyło... ;p cieszę się, że już zaczynam 2 trymestr...:D

Butterfly gratulacje z rozpoczecia II trymestru, super ze bobasek zdrowy, bardzo sie ciesze :) , ciesz sie ciaza, bo nawet sie nie obejrzysz jak przyjdzie czas porodu ;)

Happy &&&& za wizyte

Happy czekamy kochana na wiesci:tak:

Butterfly gratuluje 2 trymestru.

Justyna witaj i powodzenia
Ja juz zjadlam pomidorowa i odrazu mi lepiej:tak:Caly czas jakas taka glodna chodze ile bym nie zjadla to zaraz mi sie zas cos chce:baffled: a tu trzeba sie ogarnac zeby waga w gore bardzo nie poszla

Motylku, genialne wiesci, gratuluje!!!

Jussastar, no coz, u nas zupelny celibat od poczatku, no ale wiadomo, ze u mnie wiecznie cos nie tak.. Zawsze najlepiej pytac lekarza i jak pozwoli to nie wymyslac tylko dzialac ;p a jak nie pozwala - no chyba nie warto dla chwili przyjemnosc ryzykowac ;)
Dla nas temat nie istnieje od miesiaca, jak maz sobie radzi to jego sprawa ;P a moje potrzeby sa na poziomie wrecz minusowym ;P Tylko czasem sny jakies mam, ale jak tylko sie obudze, to mi totalnie przechodzi, zero ochoty ;P

Happy, no bo pewnie jak uslyszeli o duzej ilosci krwi i zobaczyli ujemny test, to stwierdzili, ze nawet jesli cos bylo, to juz dawno po wszystkim. A w srode pewnie sprawdza czy sie oczyscilas..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry