Witam dziewczyny. Ja dzisiaj pierwszy raz wstałam do pracy z takim luzem psychicznym. Rozmowę mam już za sobą i wiem, że niedługo sobie będę już odpoczywać w domku
happymum przykro mi, że Cię tak potraktowali. My narzekamy na służbę zdrowia w Polsce, a słyszałam że zagranicą może i są pieniądze i super warunki, ale nie za bardzo przejmują się drugim człowiekiem.
butterflay fajnie, że dzidziuś zdrowy i ruchliwy. Ja wizytę mam jutro i strasznie się boję.
jussastar Ja tak szczerze odradzałabym przytulanko w I trymestrze ciąży. Ja w drugiej ciąży trafiłam do szpitala z krwawieniem i lekarka, która mnie przyjmowała pierwsze co się zapytała, to czy krwawienie nie zaczęło się podczas stosunku. Jak wypisywali mnie do szpitala to lekarz zakazał współżycie właśnie co najmniej do II trymestru. Ja teraz nie mam za bardzo ochoty na przytulanko, myślę, że to wina tego, że wieczorem padam na twarz. Może w późniejszych miesiącach, jak będę czuła się znacznie lepiej, to pomyślimy
Lisica Ja moje dzieci też rano zawiozłam do szkoły, jeden poszedł do 2 klasy, a młodszy do zerówki do pięciolatków. Zaczęło się
Miłego dnia życzę i smacznej kawki :-)