reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Happymum czekamy na wiesci :tak:

To zapradzam na pomidorowke ;) mnie sie marzy taka gesta ;) ojj gorace kubki nie zdrowe ale jak chcica jest to tez czasem jem ;)

Bardzo bym chciala zeby sie udalo :tak:

happymum zaraz melduj co i jak po powrocie. Trzymam kciuki, żeby było OK.

Dziewczyny dziękuję za trzymanie za mnie kciuków. Pomogło:tak: Tak się obawiałam, a szef spoko. Powiedział tylko, że jest trochę zaskoczony i, że szkoda pod tym względem, że dobrym jestem pracownikiem. a tak poza tym to śmiał się, że zachciało nam się wczasów :-D Ale mi ulżyło :-)

Hej dziewczyny ;) Dałączam się do Waszych dyskusji :) Razem z mężem zaczeliśmy starania od lipca :) w pierwszym cyklu starań miałam (prawdopodobnie) ciąże biochemiczną bo testy wychodziły pozytywnie i beta wynosiła 8 a tu nagle przyszedł okres dośc bolesny i troszkę dłuższy niż poprzednie. Od nowego cyklu ponownie zaczeliśmy starania i teraz czekam :)Jestem w 20dc i za jakieś 8-9 dni powinna przyjsc @ (oby nie!). dzisiaj było mi strasznie zimno i ogólnie czułam się tak jakby mnie coś brało choc nie mam innych objawów przeziębienia. Nie wiem czy ma to jakis związek z temperaturą bo niestety nie mierzę i nie monitoruję swoich cykli gdyż mi sie nie chce w to bawic :)

Aschlee – ja też dziś zrobię pomidorową na jutro z pozostałego rosołu. Teraz postanowiłam robić obiady na następny dzień, żeby po pracy od razu zjeść. Bo strasznie szybko robię się głodna. No i wiadomo – jedzenie do pracy. Mam fajny przepis na zdrowe batoniki takie na przekąskę i chyba jutro zrobię : )

Grubson – no właśnie stres będzie, ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie ok.

Majdaczek – no widzisz : ) Ja dziś też się stresowałam rozmową, ale trzeba to przejść, a nikt też się nie powinien dziwić, nie? W końcu to normalna kolej rzeczy.

JustynaJ – witaj, widzę, że moja imienniczka : )

Ciężaróweczki powiedzcie mi szczerze … jak u Was wygląda sprawa współżycia? Bo mi lekarz powiedział, że 3 pierwsze miesiące zaleca wstrzemięźliwość. No i właśnie. Z mężem sobie poradzę inaczej, nie ma problemu ;p Ale ja sama już wariuję momentami, i mam ochotę się na niego rzucić…
Wiadomo poczekamy jeszcze ten miesiąc. A później to tak można bez przeciwskazań? bo ja chyba będę miała obawy, czy dziecku się nic nie stanie. Najbardziej zastanawia mnie sprawa orgazmu – towarzyszą mu zawsze skurcze – czy to nie zaszkodzi?? W internecie nie zabraniają, czasami zalecają, ale wolę spytać jak to u normalnych ludzi w praktyce jest. Sorry, że wchodzę w taki temat, ale kogo jak nie Was mam pytać?;p

Witam nowe dziewczyny. Podajcie mi na priv termin @ to was wpiszę na listę.

Moje dziecko dziś poszło do zerówki :szok: rany, kiedy to zleciało. Pomijam fakt że wydałam dziś 200 zł na przedszkolną wyprawkę :-/ a i tak coś mnie podkusiło by pojechać do hurtowni. W sklepie zaplacilabym podejrzewam 2x tyle :-/ no i wzięłam go do fryzjera - wreszcie przekonał się do maszynki :)

Co do moich starań to... Miałam brać luteinę od 15 dc. Ale nie wzięłam. Stwierdziłam że poczekam do 20, a nóż widelec przyjdzie owulacja. Póki co śluz wodnisto-rozciągliwy się skonczył, a temp raczej dużego skoku nie wykazała...

reklama
Hej Laski:) Przepraszam, ale jeszcze Was nie nadrobiłam... ja jestem po wizycie i po usg;) Mój Dzidziul jest zdrowy, bardzo ruchliwy i ma serduszko jak dzwon:)) Chyba w końcu zaczynam cieszyć się ciążą:) Machał dziś do mnie i do swojej siostrzyczki:) Płeć jeszcze nieznana... ale to nie ważne, ważne że maleństwo zdrowe!!!:) jestem szczęśliwa!!:)
Zdjęcia nie mam niestety, bo zapomniała mi babka zrobić, ale trudno... ja z tych nerwów zapomniałam jej w ogóle o tym powiedzieć... jedyne co to zadawałam wciąż pytanie, czy wszystko w porządku z dzieckiem i czy jest zdrowe:) Ale ulga...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry