reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Justyna nie ma chyba innego wyjscia jak czyms sie zajac ipoczekac do terminu @. Jak sie o tym wszystkim nie mysli to w razie czego porazka mniej boli.Trzymam kciuki zeby to byla Fasolka ale mnie organizm czasem tez niezle w konia robil dlatego o tym pisze:sorry2:

reklama
Dominika ja tez sobie obiecałam, że w tym cyklu będę bagatelizować i czekam do @ ale właśnie tak jak mówisz nie wmawiam sobie tylko faktycznie to czuję :POgólnie nawet nie miałam czasu ostatnio zbytnio się wsłuchiwać w organizm bo mialam wiele zajęć, na których musiałam się skupić. Zazwyczaj cykle mam 29-30dn teraz jestem w 22 dc :) owulacja raczej nie przesunięta bo objawy miałam gdzies od 13 do 16dc :) Nie monitoruję tego ani nie mierzę więc podaję przybliżony czas bo 100% pewności nie mam co do dnia :)No nic trzeba czekać i tyle:-) dzięki za słowa wsparcia. wiecie jak to jest..mimo, że człowiek nie chce się nakrecac i spokojnie czeka do @ to i tak gdzieś tam szuka potwierdzenia swoich przypuszczeń ;)

Domi a zrobił się synkowi rumień jakiś? Jest duże zaczerwienienie w miejscu gdzie był kleszcz? Jeśli nie to spokojnie.

Ja teraz się nie będę w ogóle dopatrywać objawów bo ponoć luteina daje je podobne. Mam spokój ;)

Najgorsza jest niepewnosc:D ja w pazdzierniku tez bede chciala wiedziec jak najszybciej czy sie udalo:D a zastanawialas sie nad bhc?Jak teraz jestes w 22dc a cykle 30dniowe,to mozesz zrobic na 3dni przed betke jak bardzo niecierpliwa jestes;P 3mam kciuki;)

Aschlee,jak sytuacja?Nie przyszla @,testowalas?;)

Lisico,jest delikatnie czerwone,a w miejscu kleszcza malutka kropka czerwona.Moja mama mowi,ze nie ma potrzeby jechac,ja to przewrazliwiona jestem na punkcie swojego dziecka.Nie ma rumienia.Olkowi nawet po ugryzieniu meszki czy komara puchnie i rozlewa sie na pare cm odczyn,a tu nie ma.Za 6tyg. pojde z Malym na badanie na borelioze.
Przepraszam,ze Wam przynudzam,ale Martwie sie.

reklama
Motylku, na pewno to bylo zatrucie, ale juz przeszlo ;)

Dominika, zdrowia dla synka! A to miejsce ciagle obserwuj bo rumien sie moze pojawic za jakis czas.

Lisica, mialam to samo, objawy byly, a jakze, ale wiedziam, ze moga byc po dupku i sie nie nakrecalam :-) Tak jest najlepiej! Trzymam kciuki!!!

Justyna, no 5 dni po owulacji to naprawde maaale prawdopodobienstwo, ze objawy sa ciazowe ;) A co do tego, ze nigdy tak nie mialas. Uwierz mi, moje cykle bardzo sie zmienily jak zaczelismy starania, bóle brzucha, bole cyckow itp.itd. a krecha byla jedna ;) Bedzie co ma byc, zycze Ci dziecia, pewnie, ze moze sie udalo, ale nie nastawiaj sie bo porazki bola..

Noo to zaczynam 9 tydzien ;P I coraz bardziej sie stresuje wtorkowa wizyta.. Kurde wszedzie pisza, ze maja mi rosnac cycki a nie rosna ;P Mam nadzieje, ze jestem dziwna, a nie ze cos jest nie tak ;P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry