reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Jestem wsciekla :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: te testy dopiero dzisiaj kolo 14 zostaly wyslane bo dopiero teraz jest tak zaznaczone a ta baba nie odbiera bo chcialam zapytac czemu klamala ze wyslala w tym samym dniu:angry::angry::angry: jak dobrze pojdzie to dopiero za 3 dni zatestuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Jussastar, no może.. A może też tego nie widzę.dlatego, że odkąd wiem o ciąży schudłam 3 kg.. I gruczoły się rozrastają, a tłuszczu ubywa (ZAWSZE najpierw chudnę w cyckach :P) i takie to daje wrażenie.. Generalnie nie będę płakać jak nie urosną, są wystarczające :D
Eh, byle do wtorku.

Aschlee, o nieeee, to dupa! Myslałam, ze dotrą dzisiaj i ogłosisz nam radosną nowinę,, :(

Shawty, no i dobrze, nie ma co się nastawiać,a ja trzymam kciuki!! :)

Maz to wogole mi robi nadzieje...ja chyba nawet bym o tym starala sie nie myslec...jakos mi zle...Hormony chyba plataja mi figla bo nie dosc ze (.)(.) bola niemilosiernie to do tego jeszcze siedze i rycze z byle powodu...Jakis gorszy dzien chyba dzisiaj:baffled:

Grubsonku mnie w pierwszej ciazy tez nie urosly za bardzo.To ja znowu w pierwszej ciazy sie martwilam ze wszedzie czytalam ze brodawki powinny sie zrobic ciemne a ja mialam takie jak zawsze:-D

Dominika ja wiem tylko po co tak klamac:wściekła/y: mowilam jej ze mi sie spieszy to powiedziala ze wyslala w tym samym dniu a teraz najlepiej telefonow nie odbierac:angry:

Asch, też mam takie jak zawsze, do tego cycki mnie bolą tylko i wyłącznie przy dotyku i to nie jakos bardzo, ale w sumie tak było od początku a serce było... W ogóle jakos mało ciążowo się czuje i okropnie się przez to boję. No ale nic nie zrobię, i tak będzie co ma być.
No to wyslij małza po test :P:P Co będziesz czekać :P

Wiecie co tak sobie myślę, że jak się staramy to mamy masę objawów ciążowych, a jak już się uda w końcu, to odwrotnie - objawów nam za mało :-) I zrozum tu kobietę nie?

Dzien dobry @ dalej nie ma.Chce mi sie wyc (.)(.) mnie bola nawet przy lezeniu na plecach...Ciekawe czy cos sie w hormonach nie porabalo....jeszcze tylko tego by brakowalo.

Milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry