reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Justyna ja @ mialam miec wczoraj niby.Korci mnie ale musze czekac az te cholerne testy przyjda bo u mnie w aptece strasznie drogie.Jeden test w przeliczeniu na zl to koszt 35zl a jak maz mi juz zamowil to teraz tylko czekac...korci mnie dlatego jak przyjda to nawet wieczorem zrobie

reklama
35zł:szok:masakra. Nie wiedziałam, że mieszkasz za granicą :) Teraz już wiem czemu nie poszłaś do apteki bo szczerze mnie to dziwiło (sobie myslę przecież test 5zł a przynajmniej człowiek pozbedzie sie niepewności). Skoro mówisz ze okres miał byc wczoraj dopiero to jeszcze różnie może być :) Cho zyczę jak najlepiej czyli II kresek

I ja się witam. Dziś trochę gorsze samopoczucie. Trochę mnie mdli od rana i mam biegunkę... Poradźcie dziewczyny co pomoże na biegunkę? Wyczytałam, że z domowych sposobów rumianek i siemie lniane, więc sobie zrobiłam. Dobrze, że do pracy mam na późno ...

Aschlee widzę, że masz bojowe nastawienie! Kurczę ja też takie mam ;-) także kciuki trzymam mocno za wynik testu:tak:
Szkoda, że tak późno te testy wysłała.. no nieładnie.

Wiecie co? ja nic nie czuję póki co na ciążę.. ehh a za to miesiac temu wszytskie objawy miałam hehe;-)
Ja siedzę w domku na l4 bo się przeziębiłam, byłam wczoraj u lekarza i mam w domku siedzieć, *spam* syrop i tabletki do ssania, herbatka i mleczko. Dzisiaj zrobiła też inhalację z soli fizjolog. Oby przeszło. W 1 ciąży też niestety byłam na początku chora:-(

Aschlee ja sama mam juz ochotę test zrobic ale wiem, że to bez sensu :) jussastar a ja to ci nawet zazdroszczę tych dolegliwości ;)hehe niestety jeszcze nie było mi dane zosta mamą także nie doradzę Ci chyba nic :(

Kasia no bojowo jestem nastawiona.Maz tym bardziej daje mi nadzieje bo powiedzial ze jestem strasznie rozchwiana emocjonalnie ostatnio jest super humor a za chwile z byle powodu jestem taka wciekla ze jakbym mogla to bym gryzla...boje sie tylko ze to hormony mnie robia w konia...on biedny ma taka wielka nadzieje a jak @ przylezie to wiem ze bedzie mu strasznie smutno:-( a no nic co ma byc i tak bedzie

Justyna
a ile masz jeszcze do terminu @?

Lisica boje sie wlasnie ze to zas cos sie chrzani np z hormonami.Od zeszlego marca wszystko pod gore jakos tak:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Ashlee jakiś tydzień około:) Pisze około bo to różnie u mnie jest 29-30 dni cykl..Moja aplikacja w telefonie prognozuje mi @ na 10 września ale tym się nie sugeruje za bardzo :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry