Majdaczek, nie stresuj sie, bo to nie pomaga.. Wystarczy, ze lekarka niedokladnie umiejscowila znaczniki a juz wyszlo inne CRL i program w USG wyliczyl, ze ciaza mlodsza.. To nigdy nie sa dokladne pomiary, na tym etapie to nie jest mozliwe... Wystarczy, ze owu mialas chwile pozniej niz 14 dc, do tego zly pomiar i juz - 2 tygodnie.. Bedzie dobrze!! A co do lekarki.w iesz, moja tez powiedala, ze na ten moment jest ok, ale nie gwarantuje, ze za 2 tygodnie tez bedzie, bo bywa roznie na tak wczesnym etapie, ja tez nie wiem co zobacze we wtorek.. Rownie dobrze moze tam byc martwy zarodek, ale lepiej o tym nie myslec.. czasem lekarze wola kogos nastawic ostroznie niz szalec z optymizmem od samego pojawienia sie pecherzyka.. Chociaz mogla byc milsza, to tez fakt.
( I tez juz nic nie licz, bo tez troche zle to liczysz, wiek ciazy zawsze sie liczy od dnia om i program do usg bierze to pod uwage ;P). Ale poki co nie masz powodu do stresu i tez, niestety, na nic nie masz wplywu, mozesz tylko odpoczywac i spokojnie czekac na wizyte. Tak jak ja i kazda ciezarna we wczesnej ciazy.. Taka ta natura juz jest. A powiedz mi - serce bylo?