reklama

Starania od wiosny/lata 2014

indeks.jpg Lisica smacznego;p :))) Ja bym zjadła z bitą śmietaną ale nie mam... jutro zakupię:D

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Majdaczek – kurcze, to współczuję, ze musisz nawet chora chodzić do pracy.Może masz temperaturę wysoką przez chorobę??
A co do mierzenia i testów owulacyjnych… Ja też w tym nie widzę sensu, bo ja miałam skoki temperatury i śluz obserwowałam… ale , ale jest jedno wielkie ale. Z tego co czytałam to skok temperatury może być kilka dni przed lub po owulacji… a przy ostatnim monitoringu wyszło mi właśnie, że owulację miałam w ogóle w innym terminem… To co OvuFriend zaznacza jako owulacja jest wyłącznie umówne… bo każda kobieta jest inna. I u niektórych się pokrywa, u innych nie.
Ja wariowałam pod koniec cyklu jak rano mierzyłam temperaturę i mi nie spadała nawet jak @ przyszła…
A co do innych objawów owu.. nic nie czuję, jajniki mnie nie bolą… Ostatnio mi gin powiedział, że testy owulacyjne mogę do kosza wyrzucić… Więc już się nie obserwuję.

Ashlee – to fajny weekendzik się zaqpowiada. U nas deszcz pada, pogoda się popsuła jak na złość…
KasiaJ –oo fajnie, że Tobie CLO pomogło. Mam nadzieję , że i u mnie tak będzie…
Butterfy – mmm ja jutro robię to ciasto co któraś z Was wrzucała :-) Z truskawkami też…

Jussastar masz rację z tą owulacją. Chociaż w 99% temp jednak ją wykaże przy dłuższych obserwacjach. Ovufriend lubi zmieniać datę owulacji na wykresie po dodawaniu kolejnych temperatur. Dlatego do obserwacji wolę enpr.pl.

Butterfly dzięki za jeszcze większe pobudzenie moich kubków smakowych ;) póki co zaspokoilam je winem domowej roboty :-p

Dobrej nocy!

Witam!
Nie gniewajcie się, ale na jakiś czas robie sobie wolne od babyboom.pl, z tego względu ze mam mniejsze parcie i podchodzę do staranek caaalkiem na luzie gdy nie odwiedzam BBoom, nie zastanawiam się czy to może ta chwila zadecyduje, że na teście pojawia się || upragnione kreseczki.Niedlugo pojawię się, obiecuję; ) Miłego dnia i owocnych staranek; P pozdrawiam.

Lisica bardzo Ci dziękuję:tak:myślę, że tak będzie;-)
Dominika o luzz chyba najważniejszy jest, szybciej 2 kreski zobaczysz:-D
butterfly ja sprzątałam od rana, mąż też. Nareszcie mamy wymarzoną rogówkę w salonie:tak:

jussastar w takim razie trzymam kciuki!! ja wzięłam wtedy 3 tabletki clo bo straszni mnie bolał po nich brzuch. A Ty jak się czujesz po nich?

Zmykam, bo niedługo idziemy w odwiedziny do maluszka 2 miesięcznego z naszej rodzinki:tak:idę się "zapatrzeć" na chłopca:-D:-D:-D:-D

Nie wiem czy wam pisałam, mamy nowego członka rodziny króliczycę hehe nawet królik trafił się samiczka. Mąż teraz chce równowagi. Także kolejny cykl jest nasz:tak:;-);-)

reklama
Witam wieczornie.

Butterfly ale się dziś najadlam truskawek plus zrobiłam z nimi sernik na zimno ;) niebo w gębie, oby mnie tylko nie wysypalo po nich.

Asiu, mam pytanie - czy jest jakiś malo inwazyjny sposób na ściągnięcie koloru z włosów? Który ich za bardzo nie zniszczy?
Czytałam kiedyś o zmywaczu Uber, miałaś z nim do czynienia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry