Majdaczek – kurcze, to współczuję, ze musisz nawet chora chodzić do pracy.Może masz temperaturę wysoką przez chorobę??
A co do mierzenia i testów owulacyjnych… Ja też w tym nie widzę sensu, bo ja miałam skoki temperatury i śluz obserwowałam… ale , ale jest jedno wielkie ale. Z tego co czytałam to skok temperatury może być kilka dni przed lub po owulacji… a przy ostatnim monitoringu wyszło mi właśnie, że owulację miałam w ogóle w innym terminem… To co OvuFriend zaznacza jako owulacja jest wyłącznie umówne… bo każda kobieta jest inna. I u niektórych się pokrywa, u innych nie.
Ja wariowałam pod koniec cyklu jak rano mierzyłam temperaturę i mi nie spadała nawet jak @ przyszła…
A co do innych objawów owu.. nic nie czuję, jajniki mnie nie bolą… Ostatnio mi gin powiedział, że testy owulacyjne mogę do kosza wyrzucić… Więc już się nie obserwuję.
Ashlee – to fajny weekendzik się zaqpowiada. U nas deszcz pada, pogoda się popsuła jak na złość…
KasiaJ –oo fajnie, że Tobie CLO pomogło. Mam nadzieję , że i u mnie tak będzie…
Butterfy – mmm ja jutro robię to ciasto co któraś z Was wrzucała :-) Z truskawkami też…