• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Kurczę Dziewczyny mam przeczucia.... dodam że zwykle mi się potwierdzały.... @ ma być w sobotę a mnie korci testować...
Stracha mam mega , ale może kupię dziś test.... Póki co nie mogę się skupić na pracy bo ciągle o tym myślę... jeśli przypuszczenia się potwierdzą to mój gin mnie chyba ochrzani, bo mówił żeby czekać do września. Zresztą sama mam stracha bo po 1 poronieniu zaszłam właśnie po 3 miesiącach i skończyło się źle...

Martaha może wstrzymaj sie jeszcze z testem bo moze byc za wcześnie 5dni przed @. A szkoda sie rozczarowac. Wiem ze latwo mówić bo sama bywalam niecierpliwia ale przemysl to jeszcze.

Enidka, witaj :)
Lisica, Aschlee, butterfly jak miło, ze o mnie pomyślałyście :)

U mnie 3 dzień @ ;) Naprawdę się ucieszyłam jak przyszła :D
Dzisiaj jakoś bardziej przeżywam, może dlatego, że znajoma własnie się pochwaliła 2 kreskami, a to było ich pierwsze podejście i trochę jej zazdroszczę :P Takie życie.
No i w domu też mi było lepiej bo nie wchodzę na forum, nie rozkminiam, w ogóle nie miałam czasu na myślenie :D Krążyliśmy ciągle między jednymi rodzicami a drugimi, zahaczając o babcię i ten weekend minął straszliwie szybko..

No i dobija mnie to miasto, moje rodzinne to malutkie, ładne miasteczko, mam piękny rodzinny dom, a na co dzień mieszkam w jednym z najbrzydszych miast w Polsce, w małym mieszkaniu :P I zawsze jak wracam od rodziców to nie mogę się pozbierać...

jussastar, fajnie, że clo działa, oby udało się też Wam podziałać :D
Gabis, trzymam kciuki żeby wszystko było ok ;)
Lisica, faktycznie dziwne te cykle.. Oby w tym owu się pojawiła :) Możesz mnie dopisać na listę z datą spodziewanej @ - 9.07 ;)
Martha, w sumie to co Ci szkodzi :D Najwyżej nic nie wyjdzie i zostanie Ci dalej czekać na sobotę ;)

Grubson- ja mam podobnie jak wracam do miasta. Ja pochodze ze wsi i niby teraz mieszkamy w domku jednorodzinnym ale to nie to samo...
Martha- no niektorym juz wychodzi wczesniej... jesli tak czujesz to dzialaj:)

Gubson Ja mieszkam na wsi i ze wsi pochodzę -epizod miejski przeszłamna studiach i utwierdziłam się w przekonaniu że to nie dla mnie więc chyba wiem co czujesz
Co do testu to jak pojadę odebrać małą ze żłobka to kupię , decyzję o robieniu bądź nie zostawię sobie do rana :), ale pewnie go zrobię. Sama nie wiem jakiego wyniku bym najbardziej chciała... eh ta kobieca natura....
Stracha mam i tyle...

reklama
Aschlee, taak, jest obleśne, jak cały Śląsk, ale co zrobić..:P Do rodziców mamy 130 km także niby nie daleko, ale trudno znaleźć czas. Trzymaj, trzymaj, przydadzą się :) A Ciebie nie korci, żeby zrobić test? :D

Jussastar, no, ale w domu to inaczej niż w mieszkaniu przy największym skrzyżowaniu w mieście :D

Kwestia kilku lat, zacznę pracować, bierzemy kredyt, sprzedajemy mieszkanie i kupujemy albo budujemy dom :P Ale mimo wszystko nie wracamy do rodzinnego miasta, tam nie ma perspektyw, pewnie będziemy szukać czegoś w okolicach Śląska, za miastem, ale jednak tak, żeby było do niego niedaleko :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry