reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Grubson to Twoj wskaznik BMI wynosi 20,8 czyli idealna wage ciala :)

ale wiem o czym mowisz bo jak ja mysle ze w ciazy mialabym wazyc 60 to mi sie slabo robi..ale tak jak mowie ja jestem nizsza niz Ty

Gabis ja nie mierzylam caly cykl tylko 12 dni to tak bardziej z ciekawosci jak na razie jest 37,1 do 37,3 no wlasnie jakos tak latam i co chwila sprawdzam bo mam wrazenie ze ta cholera idzie ale na razie nic...tylko bialy sluz ale tym tez sie nie sugeruje bo czasem taki mialam przed

Asch, mnie brzuch bolał jak byłam w ciąży i identycznie teraz przed @ - a nie jestem :D Jeszcze 3 dni, a właściwie to 2 i będzie wiadomo :D

A ja się katuję oglądając jakiś program o ciąży i ryczę :P

Grubson no ja wiem ale ja z natury niecierpliwa jestem troche :-D i wszystko chcialabym wiedziec odrazu.
To ja moge ogladac takie programy u nas tu w TV puszczaja o nieletnich matkach to zawsze ogladam.Moj Maz bardziej mowi ze nie chce tego ogladac bo nie moze sie doczekac Maluszka:tak: i jest mu przykro jak widzi ze ktos kto nie moze zagwarantowac Dziecku godnego zycia ma i to nie jedno a on musi czekac ;-)
A Ty kochana nie placz tylko zaczelas nowy cylk wiec szykuj sie do dzialania bo my tu czekamy na pozytywne testy:tak:;-)

reklama
Widzę ze nie tylko ja jestem taka niecierpliwa :) czy zrobić test czy nie... Miałam dokładnie tak samo. W ogóle powiem Wam dziewczyny ze w ciagu tego ostatniego cyklu wyszła ze mnie niezła wariatka. Kiedy już podjęliśmy decyzje ze się staramy strasznie się nakręciłam ze uda się za pierwszym razem (w końcu tyle się nasłuchałam ze często udaje się za pierwszym razem). W sumie zrobiłam 3 testy z nadzieja ze wypatrze upragniona druga kreskę. Niestety... A na dodatek każdy negatywny wynik strasznie mnie dołował. Na szczęście mam na tyle kochanego i cierpliwego Męża ze przetrzymał ze mną te ostatnie 2 tyg. Teraz staram się wyciszyć i spokojnie z rozsądkiem podejść do tego cyklu... A test tylko w dniach spodziewanej @ :)

Jussastar - nam rownież wypada wyjazd do moich teściów w terminie ovu, także tez będziemy kombinować ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry