• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no można przyjść wcześniej i tak zobaczy się tylko pęcherzyk i zapewne karty nawet się gin nie zdecyduje założyć więc moim zdaniem lepiej poczekać ten tydzień dłużej i iść z przekonaniem że będzie już wszystko dobrze widać niż później czekać do następnej wizyty i martwić się jeszcze bardziej. Bo my zawsze martwimy się na zapas, zamiast puknąć się w głowę że przecież i tak jest wszystko w porządku :-)
Ot takie moje skromne zdanie..

Ostatnia edycja:
reklama
O dziewczyny! błogostan :) wzięłam taaaką kąpiel, że ho, ho :D piana, sól pomarańczowa i relaks :) mmmmm.... teraz to tylko jakiś owoc bym zjadła i spać :)
Ael, widzę, że samopoczucie coraz lepiej :)
Ewika, ja jak zajdę w ciążę, to poczekam, pójdę po 6 tygodniu :) tak właśnie postanowiłam :) a do tego czasu będę robić betę :)

Dzięki Silmiriel i również witam Cię serdecznie na forum. A suwaczki jak suwaczki, trochę się naoglądało w internecie, a ten drugi obcojęzyczny jest o tyle fajny, że widać jaki dzidziuś jest :-)
Życzę Ci szybkiego zafasolkowania :-D

Ewika, wiesz zależy który ginekolog jaki ma sprzęt. Jeśli lepszy wiadomo, można przyjść dosyć wcześnie, jeśli nie no to wiadomo później :-)

tu nie chodzi o syzbszy gorszy. Jak ma usg to potwierdzi przed 6 tygodniem, ze jest pecherzyk ale nie potwierdzi czy cos w nim jest :) oczywiscie sa wyjatki.
Moj gin zawsze mi powtarza, ze jak bedzie test pozytywny to mam sie umowic na wizyty na 2 tygdonie po temrinie spodziewanej @ czyli jak skonczy sie 6 tc. - a sprzet ma za***isty :)

dagne ale ci zazdroszczę takiej kapieli.. ja od jakiś 3 lat mam znienowidzony prysznic i takie kąpiele to sobie mogę z głowy wybić a je tak bardzo bardzo lubiłam!!

Ja cie :) ty wiesz, że wyobrażałam sobie ciebie (po nicku) jako laske z ciemnymi długimi włosami?? :D zdjęcia bardzo ładne :) i super wyglądałaś :)
Naszło mnie i oglądam film na tvn - Zodiak - nie przepadam za takimi klimatami, ale pisze, że na faktach :)
Dobranoc dziewczyny :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry