Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj pok. Ja progesteron biore juz 5 cykli. I zamierzam brac jeszcze jeden miesiac, bo tyle mi zostalo tabletek. W miedzy czasie chcialam skonsultowac moje wyniki z innym ginekologiem, zeby poznac jego opinie. Duphaston czy luteiny nigdy nie bralam, nie mam pojecia jaki jest tego odpowiednik w Stanach. W zeszlym miesiacu po czterech miesiacach lykania dostalam @ bez zadnego plamienia. Kurcze jak ja sie ucieszylam, myslalam,ze mam juz te plamienia z glowy. A tu bach w tym miesiacu znowu to samo...:--
-(. Troche mam wrazenie, ze tkwie w tym samym punkcie.
Magenta moj maz bardzo chce zrobic badanie nasienia. Mysle,ze nawet w tym miesiacu to nastapi. Zaraz po dniach plodnych odczekamy kilka dni(jesli sie nie myle 3) i pojedzie zbadac chlopakow;-).
Bedzie dobrze dziewczyny zobaczycie!!!!!
Zatestowałam w południe... II
Jestem skrajnie przerażona...
Nie mieliśmy systemu i generalnie to pierwszy cykl, bo poprzedni to była połówka, ostatni płodny był jak się zdecydowaliśmy. Po prostu na żywiołSpontan pełen.
A przerażona bo budowa na karku, zero kasy i w ogóle...
hej dziewczynkigratuluje sil... ciesze sie ze ci sie udalo... a ja od was chyba odchodze moj facet dzis mnie zostawil stwierdzil ze nie mozemy byc razem mam ochote normalnie umrzec jestem w czarnej dupie
powod ze potraktowalam go jak smiecia i jego kolege i nic wiecej ja juz nie wierze ze bedzie dobrze
Tak, ginka mi mówiła, że prl lubi wracać na wysoki poziom, a przy moim podejściu nerwowym do wszystkiego jest to prawie pewne :-(Ale nic, skontroluję ją w maju i pewnie będę od czasu do czasu obserwować:-)Asiolniestety z prolaktyna jest tak ze lubi sobie wracac... ja teoretycznie tez jestem po leczeniu bo mialam juz wyniki ok ale tak jak Ci ostatnio pisalam znowu piersi mnie bolały zaraz po owulacji... a to jest jeden z objawow prolaktyny... ja pod koniec miesiaca planuje isc do innego lekarza na kontrole i wtedy sie okaze co i jak. czy pokryje sie z tym lekarzem u ktorego byłam wczesniej
! Ja rowniez nie wierze ze mu chodzi tylko o fajki! No prosze Cie! Ja bym sama od niego odeszla, zeby mu pokazac ze moge to zrobic, zeby wiecej nie straszyl. Trzymaj sie i nie pokazuj mu slabosci!