Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pok nie wiem kiedy mialam owulacje i czy w ogole mialam bo w okolicach 14dc nie robilam testow owu, zrobiłąm w 19dc bo mnie brzuch bolal i wtedy wyszedl pozytywny co dziwne bo nigdy wczesniej tak nie mialam i nie wiem czy oragnizm mnie robi w konia czy co, dzis z ciekawosci zrobie popoludniu TO i zobacze co wyjdzie. Najbardziej dziwia mnie te cycki bo zawsze bolaly od polowy cyklu do @ a teraz na 2dni przed @ zaczynaja sie dopiero rozkrecac
nie wiem co myslec nie chce sie nakrecac bo wiem ze szanse sa nikle bo mamy slabe nasiona (no chyba ze przez miesiac brania witamin sie juz tak podrasowaly hehe) a do tego nie w kazdym cyklu peka mi pecherzyk graffa, no i kochalismy sie tylko przez 3 dni
U mnie dalej brak @ cycki bola bardziej niz wczoraj tak wiec tu narazie przybieraja bole na sile
czasem jakis sutek zaswedzi ale razcej rzadko
W czwartek skonczylam brac globulki przecigrzybicze i juz mialam sluz ok i dzis rano mnie naszlo zeby zajrzec a tam mleczny - o co kaman? juz nie czaje czy znow mi sie nawraca czy jaki czort
Czekam ale juz coraz mniej cierpliwosci mam![]()