reklama

Starania po raz pierwszy :)

dobra, wysłałam zaproszenia wszystkim dziewczynom z listy Anny, oprócz kwiatuszka, wyskakuje mi że nie ma takiego użytkownika, nie wiem dlaczego, zobaczcie czy zaproszenie przyszło i dawajcie, napiszcie coś tam ;p
bo nie wiem, czy mi się udało ;)

laseczki, ja muszę niestety zawijać, bo już prawie 13, a ja jeszcze nic nie zrobiłam!!!!!!

buźka, miłego dnia!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pa julieet. Ja juz napisalam ale nie wiem czy dobrze bo to troche inaczej wyglada niz na watku
lilou sprawdz prywatme wiadomosci
lilou jestes w grupie przeciez, ale jak tam pisac, wiesz???? Bo ja nie kapuje nic

Ostatnia edycja:
Pojecia nie mam, trzeba zapytac kogos kto na tym forum jest juz dlugo, bo w tej nowej grupie bardzo zle sie pisze. Ale czego nie masz? Bo ja cie widze w tej nowej grupie juz jestes, wiec czego nie masz???? No i to wlasnie nie jest prywatne chyba kazdy moze to ogladac i czytac

I tam wyzej pisalas ze mozna otworzyc 3grupy moderowana, jakas tam i na zaproszenie, moze ta ostatnia jest prywatna???? Jak myslisz????

Ostatnia edycja:
dziewczyny, zmieniłam nasz statut grupy na 'tylko na zaproszenie', wtedy jest grupa prywatna i nie widać tego, co piszemy :)

ale powiem szczerze, że dziwnie się tam pisze...

Kwiatuszek, wysłałam Ci zaproszenie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry