Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
iwasku poproszę mnie tezwpisać na liscie dzisiaj dostałam @ i zaczyna sie 2 cykl starań :-) z gory dziekuje za wpisanie :-)
Cześć dziewczyny :-) u mnie nudy ns pudy :-) i powiem, Wam,że nie tęsknie w ogóle za M. On się bawi w najlepsze, a ja nawet nie odczuwam,że go nie ma ( no poza rannym wstawaniem, którego nie cierpie i to on odbębniał poranny spacer z psami) to chyba bardzo zły znak.. ale nie wiem nie płakałam ani nic.. u mnie nic nowego @ nie ma jeszcze,ale wcale mnie nie dziwi.. mam straszne długie cykle..
&&&&&&&&&&& :-)chyba jutro zatestuje ponownie, trzymajcie &&&
Witam dziewczyny ;-) ja dziś pierwszy dzień w pracy po świętach, nie objadłam się, za to ubyło mi trochę kg :-) jest dobrze, ale jakoś tak dziwnie być singlem.. teraz to już w ogóle się nie nadaję na ten wątek :-(

Nie pojechalabym z nim nawet gdyby zaproponował ;-) mam babcie , która została na święta sama :-) poza tym nie bawią mnie codzienne 2 godzinne msze święte :-) a jego rodzina jest bardzo katolicka :-) Nie dostałąm zaproszenia do Jego rodziny, nie rwię sobie z tego powodu włosów na głowie :-) Naprawdę , mam wiele innych zmartwien niż to ,żeby zjeść te cudowne mięsa własnej roboty z koszyczka
( aż mnie zamdliło na słowo "mięso") Nie mam pretensji o to ,że pojechał, tylko o to,w jaki sposób się ze mną pożegnał i w jakim stanie zostawil psa ;-)