• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aelreda sliczny brzuszek i chyba te nowe spodnie ?? milego dnia dziewczyny
i kupowania sexi bielizny ja zmykam do pracy ale tylka mi sie niechce ruszyc :-p

reklama
Aelreda sliczny brzuszek i chyba te nowe spodnie ?? milego dnia dziewczyny
i kupowania sexi bielizny ja zmykam do pracy ale tylka mi sie niechce ruszyc :-p
Dzięki Atan :*, tak tak nowe spodnie :-). Naprawdę bardzo wygodne :-)

Oj kochana wiadomo po świętach nie chce się, swojego też musiałam wykopać do pracy. Z resztą u nas pogoda nie za bardzo, ciepło ale pochmurno więc człowiekowi też nic się nie chce. Ale pomyślcie dziewczyny, niedługo znowu trochę wolnego bo będzie majowy weekend! :-D

Testowałam w 31 dc, ale ja mam cykle 28, więc 28 planowo przyszła "@". piszę w cudzysłowiu, bo zajęła całe pół tampona, a potem przeszła w brudzenie. Dlatego zrobiłam test, zresztą, kupiłam dwa i drugi leży :P

Hej dziewczyny ja tylko na minutkę przywitać się wpadłam bo mam mnóstwo pracy, a potem jadę zobaczyć wreszcie córeczkę mojej przyjaciółki :-):-):-)
dotka trzymam kciukasy za II krechy :)

Sim wlasnie czytalam o tych Acon ze sa bardzo dokladne i wielu osobom pokazaly, kiedy zwykle testy byly negatywne - jeszcze raz Gratuluje :) daj znac po wizycie co z fasolka

Asiol dzieki, nie wiem czy II krechy sa jeszcze mozliwe, skoro 2 testy juz jednoznacznie mi pokazaly negatywa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry