reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

wiecie ale nie chcę się nakręcać niepotrzebnie i dałam sobie czas do piątku wtedy będę bardziej pewna. W poprzedniej ciąży zatestowałam 2 dni przed planowanym terminem @ i wyszła 1 kreska a potem powtórzyłam test po 5 dniach i wyszły 2 (strasznie zniosłam tą 1 kreskę-chyba wolę @ niż 1 kreskę na teście). Dzięki za info i za &

reklama
Basati nie mów tak. Dużo jest dziewczyn na forum i czasem jak się rozpiszą ciężko ogarnąć kilka stron. Wiele razy każdej z nas się zdarzyło, że coś napisałyśmy a ktoś nie zauważył. Oj tam nie smutaj się nooo
Poza tym jedź na te zakupy, humor Ci się poprawi, ale warunek! Masz nam pokazać co kupiłaś i czym będziesz zachęcać swojego faceta :-D

Dzięki :-) muszę wyluzowac. No to nic, jadę na te zakupy poprawic sobie humor. Oj ale będe miec czytania jak wróce!!! Trzymajcie sie papapapa bede wieczorkiem całusy;-)

Basati ma rację, każda pewnie miała inaczej. Widzisz, ja miałam objawy na okres, ale minimalne. W dniu planowanej @ obudziłam się z przekonaniem, że nie przyjdzie. Ale się poryczałam, jak zobaczyłam krew na papierze... I co? i 6 tydzien :D

hmmm no nie wiem chyba dla pewności poczekam do jutra, choć strasznie mnie korci aby kupić test. W zeszłym m-cu tak się nakręciłam na ciąże że miałam wszytskie objawy i jak szłam kupić test nagle poczułam mokro w majtkach-zawróciłam i się okazało, że @ przyszła:no:

dotka85 a ty kiedy zamierzasz zatestować? masz objawy jak przed @?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny zgrzeszyłam! naszła mnie taka ochota na zupke chińką jak byłam w sklepie, że musiałam ją kupić i skonsumować! :) kurde sama chemia, ale...

Daga ja robie z makaronów sałatkę...pyszota. Gdyby człowiek tak na wszysto patrzył to by nic nie mógł jeść więc zostałaś rozgrzeszona!
hehehe

reklama
Dziewczyny zgrzeszyłam! naszła mnie taka ochota na zupke chińką jak byłam w sklepie, że musiałam ją kupić i skonsumować! :) kurde sama chemia, ale...
Kochana oj tam raaaz, przestań. Nic się nie stanie!
Tyle w powietrzu możesz wdychać trucizn, ze przy tym zupka chińska jest ambrozją w czystej postaci :p

Do góry