Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Iwasek no ja ostatnio miewalam cykle 28-29 dni, ponad 30 to mi sie zdarzylo ostatnio pol roku temu ale wtedy mialam torbiel i plamienie srodcykliczne. Dzis 32 dc jesli mi sie przesunela to powinna chyba dzis przyjsc jesli to przesuniecie.
A Ty ktory dc masz? na kiedy termin @?
Magda, pary, które idą do łóżka "na pożegnanie" nigdy nie powinny się rozstawać. I Iwasek ma rację, czy on będzie traktował poważnie to, co mówisz? Bo odchodzisz, wracasz...
Iwasek na razie to byla jednorazowa przygoda ;-) spotkaliśmy się przypadkiem, bo byłam umówiona z koleżanką a jego sąsiadką;-) wyszło jak wyszło ;-) ja nie żałuję.. zobaczymy co będzie ;-)
ale dzięki za rady ;-)
Witajcie! Ja właśnie jestem świeżo po staraniach po raz pierwszy i....udało się, wczoraj na teściku zobaczyłam upragnione dwie kreseczki! Jestem tak okropnie szczęśliwa, że brak słówPozdrawiam wszystkie
![]()
A więc dziewczynki kochane, mam 27 lat, z moim D. jesteśmy parąStaraliśmy się o dzidzię 3 miesiące, juz zaczynałam się martwić, że coś z nami nie tak ale się w końcu udało
Co prawda teraz troszkę mi smutno, bo D. wyjechał na 2 tygodnie i w momencie kiedy się dowiedzialam, że jestem w ciąży to mogłam go o tym poinformować jedynie telefonicznie, no ale siła wyzsza tak bywa
Na razie jeszcze jestem w szoku, że się udało, nie mam żadnych absolutnie objawów oprócz braku@ i czasem delikatnie pobolewa mnie brzuch i to wszystko
![]()
poszłabym do domu od sąsiadki jego.. ale nie mam kostki w lewej stopie... mam tak napuchniętą. Siedze jak dupek z nogą zabandażowaną, wczoraj M. mi ją zamrażał i smarował ibalginem.. bo myślałam,że oszaleje.
a jestem szczęśliwa.. że mimo wszystko potrafimy ze sobą rozmawiać..
A skąd wiesz? Może uzbroił odpowiednio jednego z żołnierzyka, który skutecznie wczoraj dotarł do jajeczka....ale byłoby fajnie!!!AeI- wiesz moze i cos czuje ale wczoraj dopiero owu byla a on mi mowi o fasolce to chyba z zeszlego miecha musiala by byc ale @ nie dala mi do zrozumienia ze jest fasolka. a teraz to chyba zawczesnie na to zeby fasolka byla wyczowalna hehe ale ktoz to wie. no i kazda nowa kobietka zachodzi na wiosne a ze mna co chyba?? fasolka mnie nie lubi