magenta :)
Fanka BB :)
Amalfi nie ja nie zacizylam co ty
ja i fasolka hehe
co ty wierzysz w cuda??
co ty wierzysz w cuda??Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co ty wierzysz w cuda??A Ty głupia jesteś noo. Magda też się nie stara a jest z nami i co, nikt jej tu nie wyrzuca, a tym bardziej Pok.aerleda bo sie boje ze mnie pok przepedzi stad hahahahahah!!!!!!!!!!!! Chwilowo sie nie staram, to co mam tu pisac??? Nie rozstaje sie tez z facetem, nikt nie wystawia mi walizek za drzwi, psa tez nie mam, chomikow nie lubie,sa glupie,(sorry za to aerleda, ale wole szczury, to takie chomiki z ogonami i inteligencja);-)
:
No to pisz o dupie maryni. My tu tęsknimy za Twoimi wpisami :-(aerleda zartowalam:-), nie boje sie pok hahahahahahha, poprostu nie chce mi sie pisac i tyle

A JA TO KURNA COOO?!hehehehe, nie sadze, jak pisalam to nikt i tak mi nie odpisywal, wiec juz mi sie odechcialo