reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

aerleda moze Ty pozarlas to dziecko???? ;-) Jak tak to wypluj i oddaj mi!
Oj kochana przecież dobrze wiesz, że jakbym miała trójkę to jedno oddałabym Tobie a drugie Pok.

Poza tym kanibalem nie jestem, dziecko się nie sklonowało od czasu ostatniego usg więc zostaje jedno. A ten nadmiar brzuszny to też mój wszędobylski tłuszcz! :p
W końcu to 16 tydzień :p

reklama
hahahah to szkoda ze nie masz trojaczkow, ja i tak stawiam u ciebie na blizniaki, trudno, najwyzej dasz tylko pok, a ja moze jakims cudem sie sama rozmnoze:baffled:

hahahah to szkoda ze nie masz trojaczkow, ja i tak stawiam u ciebie na blizniaki, trudno, najwyzej dasz tylko pok, a ja moze jakims cudem sie sama rozmnoze:baffled:
No przecież na usg było widać jedno brykające małe nooo....no chyba, jak twierdzi mój, nasze dzieciątko się w międzyczasie sklonuje XD

Claudisia – szybko, nie szybko ja już gratuluję :-D w końcu każda krecha się liczy :-)

Kasia- chyba wszyscy tacy senni są :-) ja od wczoraj (mimo, że spałam sporo i powinnam być wyspana) chodzę jak zombie ;-) i nic mi się nie chce :-D A propo’s Twoich znalezisk, to cóż… są ludzie i ludziska :p miewają różne głupie pomysły… niestety :-(

Adele :-) Witamy :-D zobaczysz, z Nami na pewno pójdzie Ci lepiej :-D

Ael – Lenka to przepiękne imię :-D Mam nadzieję, że wstawiłaś te fotki, bo zaraz idę do Ciebie zobaczyć ;-) Jak to orgazm…. Mają kierunek idący ma zewnątrz (?) a nie do wewnątrz? :-) :-D [po 5 min.] ooooo widzę fotkę :-D brzuszek wcale nie jest taki ogromniasty ;-) ale Ty wyglądasz kwitnąco :-)

Silmiriel – ciekawe jaką dla mnie przyszłość widzisz (?) :-D :-)

Magda.a – nie bierz wszystkiego tak mocno do siebie :-) Może On też musi dojrzeć :-) a to wcale nie znaczy, że mu nie zależy na Tobie :-) Wiem co piszę, uwierz mi :-)

Ma_gdalenka - nie wyrzucaj sobie że im zazdrościsz :-) przecież nie życzysz im źle tylko chcesz tego samego, to nie jest złe :-) Zobaczysz… i Ciebie taki zaszczyt kopnie :-D
A co do wieku ciąży to ja się nie znam :-) Ale czytałam, że bolący lekko brzuszek i bolące piersi, nabrzmiałe piersi mogą być ( a nie muszą) oznaką ciąży ;-) Więc chyba lepiej, żeby jakiś lekarz się wypowiedział :-)

Nie no test zrobila, wyszedl pozytywnie (u lekarza tez na pewno jeszcze zapyta) tyko chodzi mi o to czy możliwe, żeby w 4 tyg były już takie objawy czy to nie będzie już czasem starsza ciąża

siku to na pewno moze juz byc
Mnie tam się sikanie zwiększone pojawiło 2 tygodnie temu, do tej pory było wszystko normalnie, a teraz muszę budzić się 3-4 (mimo, że o północy jak idę spać, przed idę do toalety wysiurać wszystko co mogę) wstaje i idę wysikać istny beczkowóz.
Ale czy starsza ciąża hmm, nie wydaje mi się. Chyba, że słaby był hormon w tabletce. Rzadko się takie coś zdarza.

reklama
przyjmowała yasmin... zobaczymy jeszcze co lekarz powie... mam nadzieję, że zostanę chociaż chrzestną :p Ael pytałam też wcześniej jak TY się cczujesz???

Do góry